- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
Ben de merak ediyorum. Gelecek mi acaba?Mi 8 ailesi için güncelleme hakkında bir bilginiz var mı?
Ben de merak ediyorum. Gelecek mi acaba?Mi 8 ailesi için güncelleme hakkında bir bilginiz var mı?
hımm cihaz daha yeni cıktı mi 11 bende o güncelleme bölümündeen yüklerim sanıyordum...Twrp gerekiyor
hocam yeri degil ama boodloaderi acmak istiyorum mi 11 cihazım bu hatayı veriyor ne yapmam gerekBeta almayacak
stabil için kesin bir şey yok...
hocam yeri degil ama boodloaderi acmak istiyorum mi 11 cihazım bu hatayı veriyor ne yapmam gerek
Hocam 168 saat beklemeniz lazımhocam yeri degil ama boodloaderi acmak istiyorum mi 11 cihazım bu hatayı veriyor ne yapmam gerek
Sonra acılacakmı yoksa bir dahamı deniyecegim...Hocam 168 saat beklemeniz lazım
168 saat dolunca tekrar kilit kaldırma işlemlerini uygulayacaksınız. Bu sefer her şey uygunsa kilit açılacak.Sonra acılacakmı yoksa bir dahamı deniyecegim...
herşeyi actım ama tekrar deniyecegim zaman size danışırım hocam mi de eskiden iyidim şimdi yeni gectim uzundur bırakmıştım168 saat dolunca tekrar kilit kaldırma işlemlerini uygulayacaksınız. Bu sefer her şey uygunsa kilit açılacak.