MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Eu betadan farkı nedir ?

Eu beta custom rom. Bu konuda ki rom stok çin romudur. Eu beta özelleştirilmiş sadeleştirilmiş ve çoklu dil seçeneği olan romken çin beta ingilizce ve cinceden başka dil barındırmaz, özelleştirmesi yoktur, çünkü stok rom. Not cihazımiza eu beta destek vermiyor.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Eu beta custom rom. Bu konuda ki rom stok çin romudur. Eu beta özelleştirilmiş sadeleştirilmiş ve çoklu dil seçeneği olan romken çin beta ingilizce ve cinceden başka dil barındırmaz, özelleştirmesi yoktur, çünkü stok rom. Not cihazımiza eu beta destek vermiyor.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Yukarıda boşta kalan raminizi söylemişsiniz. Miui 12 eu betada ben mak 2.3gb boşta ram alıyorum şaşırdım cihazım 9t pro.
Özelleştirme derken neyden bahsettiniz ve tr dil yükleme şansımız bulunuyor mu?

Malum miui 12 den memnun değilim şuanda miui 11 son beta kullanıyorum ve o kadar hızlı ki şaşırdım resmen cihaz miui 12 den en az 5 kat daha hızlı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cevabınız için teşekkür ederim.
Yukarıda boşta kalan raminizi söylemişsiniz. Miui 12 eu betada ben mak 2.3gb boşta ram alıyorum şaşırdım cihazım 9t pro.
Özelleştirme derken neyden bahsettiniz ve tr dil yükleme şansımız bulunuyor mu?

Malum miui 12 den memnun değilim şuanda miui 11 son beta kullanıyorum ve o kadar hızlı ki şaşırdım resmen cihaz miui 12 den en az 5 kat daha hızlı

Hocam, benim cihazım note8pro 6gb. Her cihazın kendine has sistem dosyaları var. O sebeple MTK işlemcisine sahip cihaz ile snapdragonu karşılaştırmak pek mantıklı değil.

Diğer konu, özelleştirme dediğim eu beta icin. Rom hakkında forum ana sayfasında yer alan eu bölümünü kontrol edebilirsiniz. Eu beta da Türkçe dili mevcut. Bizim cihazda olmadığı için konusu yok. :(

Çin beta için Türkçe seçeneği yok. Sadece morelocale2 gibi uygulamalarla bir bölümü Türkçe'ye dönebiliyor.

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6
Android 11 romlardan Android 10'a geri dönerken NVRAM hatası almamak için ne yapmamız lazım.

byds24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
21.2.3 versiyonunda gelen aramalarda ses var ama ekranda görünmüyor arayan bilgisi yani gelen aramayı cevaplayamıyorsunuz. Arama yaptığınızda da aramak istediğiniz kişiye bastığınızda arıyor ama ekranda aradığınıza dair bir şey görmüyorsunuz.

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6
21.2.3 versiyonunda gelen aramalarda ses var ama ekranda görünmüyor arayan bilgisi yani gelen aramayı cevaplayamıyorsunuz. Arama yaptığınızda da aramak istediğiniz kişiye bastığınızda arıyor ama ekranda aradığınıza dair bir şey görmüyorsunuz.
Ben de 21.2.3 kullanıyorum şu an, aramalarda öyle bir soruna rastlamadım, telefondaki sistem uygulamalarını denetleyip güncellemiştim belki ondandır.

byds24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Ben de 21.2.3 kullanıyorum şu an, aramalarda öyle bir soruna rastlamadım, telefondaki sistem uygulamalarını denetleyip güncellemiştim belki ondandır.
Sistem uygulamalarını hangi kısımdan denetleyip güncellediniz?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çin a11 romundan a10 custom miui roma dönüşü twrp üzerinden yaptım. Sorunsuz.

Redmi Note 8 Pro Miui 21.2.4 ana mesaja eklenmistir

Son düzenleme:
Üst Alt