MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
evet hocam Xiaomi Framework sürekli uyarı veriyor aşırı rahatsız edici. Bir de şeyi soracağım sizde whatsapp'tan ya da diğer yerlerden bildirim gelmeme ya da geç gelme sorunu oluyor mu

Hocam ben WhatsApp ı swiftbackup ile geri yükledim. Ve evet bir kaç sorun yaşadım. Daha sonra komple silip sıfırdan kurdum. Şuan sorun yok, olayı swift uygulamasına yıktım. Sizde ki sorunlar acaba geri yüklemeden olabilir mi? Teorik olarak Çin betalarda whatsapwebin biraz hantal olduğunu biliyorum ama telefon uygulamasında sorun var diyen yok gibi.

Uyarı veren uygulamayı dondurun. Zaten Çin betada mi clouda giremiyoruz. IMEI mevzusu yüzünden.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hocam ben WhatsApp ı swiftbackup ile geri yükledim. Ve evet bir kaç sorun yaşadım. Daha sonra komple silip sıfırdan kurdum. Şuan sorun yok, olayı swift uygulamasına yıktım. Sizde ki sorunlar acaba geri yüklemeden olabilir mi? Teorik olarak Çin betalarda whatsapwebin biraz hantal olduğunu biliyorum ama telefon uygulamasında sorun var diyen yok gibi.

Uyarı veren uygulamayı dondurun. Zaten Çin betada mi clouda giremiyoruz. IMEI mevzusu yüzünden.
Vallahi bilemedim o zaman hocam WhatsAppta sıkıntı var gibi ama mail neden öyle çözemedim

Ahmet Arıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Not 8 pro
Konular
4
evet hocam Xiaomi Framework sürekli uyarı veriyor aşırı rahatsız edici. Bir de şeyi soracağım sizde whatsapp'tan ya da diğer yerlerden bildirim gelmeme ya da geç gelme sorunu oluyor mu
Evet ben de yaşıyorum ve deli ediyor. Gapps apk kurduğum için olabilir diye düşünüyordum fakat şimdi twrpde flashladım yine oluyor.

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Size bildirimler geliyor mu arkadaşlar

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sms dışında hiçbir bildirim gelmiyor

Bildirimler geliyor. Sorun yok hocam. Daha detaylı bakayım derseniz bir üst mesajda yazdığı gibi batery Saver bölümüne girip bakabilirsiniz. Telefon uyuduğu vakit uygulamaları durduruyor olabilir. Lakin dediğim gibi bende bildirim sorunu yok.

Sorun yine devam ederse bununla ilgili geri bildirim göndereyim. İleriki güncellemelerde çözüm üretirler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Evet ben de yaşıyorum ve deli ediyor. Gapps apk kurduğum için olabilir diye düşünüyordum fakat şimdi twrpde flashladım yine oluyor.

IMEI atılmış olması yüzünden. Çözüm : app disable uygulaması indirin. O uygulamayı uyutun. Mi clouda baplanmadığı için zaten bir işe yaramıyor

Üst Alt