- Adım
- ptntlhckr
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 18
Başka bir konuda yazdım galiba ama root da işe yaramıyor malesefhocam yok Ironsides belirttiği gibi miui 12.5 ten sonra çin romlarında google hizmetleri engelleniyor, root olması lazım kullanabilmek için
gapps ile yukleyince calisiyor zannetmistim, tabi yanlis ifade etmisim ikisi tam olarak ayni sey degilBaşka bir konuda yazdım galiba ama root da işe yaramıyor malesef
gapps ile yukleyince calisiyor zannetmistim, tabi yanlis ifade etmisim ikisi tam olarak ayni sey degil
Huawei MS kurulup devam edilebilir sanki. Global gelince yüklersiniz.
Herhangi bir işleme gerek yok. App Gallery ile birlikte apk olarak kurması yeterli.Hms servislerini nasıl kuracağız ? Bu kısmı da anlatırsanız faydalı olabilir.
hocam uygulama yuklemek icin yontem cok aslinda ama play servislerinin calismamasi sorun o olmayinca bazi uygulamalar bende calismam diyor, gerci ben bl kilidini actirdim globale donecegim artik.Herhangi bir işleme gerek yok. App Gallery ile birlikte apk olarak kurması yeterli.
Herhangi bir işleme gerek yok. App Gallery ile birlikte apk olarak kurması yeterli.
hocam uygulama yuklemek icin yontem cok aslinda ama play servislerinin calismamasi sorun o olmayinca bazi uygulamalar bende calismam diyor, gerci ben bl kilidini actirdim globale donecegim artik
edit:hms, play servisin yerine gecebiliyormus bazi uygulamlarda sanirsam bunu yeni ogrendim