Yardım miui 12.5 çin sürümünde rootsuz cihazlarda play servisleri çalışmaması sorunu

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
aranızda çin sürümüne google uygulamalarını root gerektirmeden normal apk şeklinde yükleyeniniz var mı? yükledikten sonra google play servisleri düzgün çalışmıyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
edit : deneyimlediğim kadarıyla miui 12.5 te root olmadan, apk olarak google play servisini yükleyince sistem uygulamanın çalışmasına hiç bir şekilde izin vermiyor

Son düzenleme:

hasan.official_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
flama gapps basic indir ve twrpden flaşla

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bahsettiğiniz sürüm Kararlı veya Beta arasından hangisi ise onun konusunda sorunuz sorunuzu. Daha hızlı cevap alacaksınız.

Roma yönelik nasıl oluyorsa yükleme, o şekilde olacaktır tek yolu. Zaten konularda yazıyor. Mümkünse olduğunu yazarlar zaten.

Kararlı:
Beta:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
aranızda çin sürümüne google uygulamalarını root gerektirmeden normal apk şeklinde yükleyeniniz var mı? yükledikten sonra google play servisleri düzgün çalışmıyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
edit : deneyimlediğim kadarıyla miui 12.5 te root olmadan, apk olarak google play servisini yükleyince sistem uygulamanın çalışmasına hiç bir şekilde izin vermiyor

Xiaomi bunu yasakladi. Suan sadece sd8** islemcilerde uygulama seklinde kuruluyor. Diger islemcilerde ve A11 de bir tek gapps ile google kurabiliyoruz.

Google play store uzerinden guvenli yazilim yuklemek istiyorsaniz ( Google uygulamalari haric ) huawenin piyasaya sundugu Aurora apk uygulamasini oneririrm. Gmail ile oturum acip, googleplay tum oyun ve uygulamalara erisebilirsiniz.

Son düzenleme:

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Xiaomi bunu yasakladi. Suan sadece sd8** islemcilerde uygulama seklinde kuruluyor. Diger islemcilerde ve A11 de sadece gapps ile google kurabiliyoruz.

Google play store uzerinden guvenli yazilim yuklemek istiyorsaniz ( Google uygulamalari haric ) huawenin piyasaya sundugu Aurora apk uygulamasini oneririrm. Gmail ile oturum acip, googleplay tum oyun ve uygulamalara erisebilirsiniz.
hocam google play hizmetleri çalışmayınca hiçbir uygulama doğru düzgün çalışmıyor nerdeyse, sanırsam chimera ile bl kilidini açtırmak durumunda kalacağım

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam google play hizmetleri çalışmayınca hiçbir uygulama doğru düzgün çalışmıyor nerdeyse, sanırsam chimera ile bl kilidini açtırmak durumunda kalacağım

Evet, Google uygulamalarının çoğu düzgün çalışmıyor. Bazı bankacılık uygulamaları da öyle. Malesef çin romunda durum boyle. Bir kez gapps kurmadan denedim. Çünkü tekelcilik peşinde bir firma google. İnat ettim ama 3 gün dayandım. Reel kullanımda bazı bankacılık uygulaması sorun çıkardi mecbur Google ye geri döndüm :(

Üst Alt