MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

winboss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Turizm
Konular
2
20.5.13
Tüm modellerin stabilitesinin test edilmesi nedeni ile ertelendi.
Redmi Note 8 ve Mi CC9e hala Android 10'a uyum sağlıyor, bu hafta da askıya alındı.
Changelog 20.5.13 ile aynı 2 gün önce:

Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği cihazım bilgi sayfasına taşındı.
Ağ kontrol arabirimindeki yazı tipi boyutu düzeltildi ve ağ yardımcısı otomatik düzeltme yapmadığında bir sorun düzeltildi.
Güç tasarrufu modu etkinken güç tüketimi sayfasındaki anormal uyandırma istatistikleri düzeltildi.

Redmi Note 7, askıya alma hakkında hiçbir bilgi verilmediği için bu gün yayınlanabilir, ancak onaylanmadı ve Mi Topluluğu'ndaki posta düzenleme ile değişebilir.
Bu cuma eu rom gelmesi lazım note 8 e zaten gelmezse hindistan romu yükledim ben Haziran ortasina kadar beklemeye gerek yok sistem uygulamaları yuklenmiyo eu rom da system launcher 4.17 sürümü güzel ama yuklenmiyo illaki resmi olucak su işe bak

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bu cuma eu rom gelmesi lazım note 8 e zaten gelmezse hindistan romu yükledim ben Haziran ortasina kadar beklemeye gerek yok sistem uygulamaları yuklenmiyo eu rom da system launcher 4.17 sürümü güzel ama yuklenmiyo illaki resmi olucak su işe bak
Hocam Chinal Closed Betaya gelmeden eu ya gelemez

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Evet hocam Note 8 bu hafta da askıya alındı muhtemelen Haziran'dan önce de gelmeyecek,stabilizasyon değil Android 10 ile gelecek Miui 12 Redmi Note 8'e onun adaptasyon çalışmaları yapılıyor,gecikti biraz(biraz değil baya) :D
Hocam Haziran'da gelmesi planlanan güncelleme mi bu? Birde globale stabil sürüm olarak mı verecekler Haziran'da? Aklıma takılan android 10u miui 11 ile stabil olarak alamayacak mıyız?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam Haziran'da gelmesi planlanan güncelleme mi bu? Birde globale stabil sürüm olarak mı verecekler Haziran'da? Aklıma takılan android 10u miui 11 ile stabil olarak alamayacak mıyız?
Hayır hocam Haziran da China Closed betaya gelecek Global Kararlıya da gelmesi kapalı betadan sonra baya bir sürer zaten Global Kararlı için Sonbahar deniyor,belki daha fazla Android 10 ile Miui 11 gelmeyecek direk Miui 12 ve Android 10 gelecek.

Son düzenleme:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hayır hocam Haziran da China Closed betaya gelecek Global Kararlıya da gelmesi kapalı betadan sonra baya bir sürer zaten Global Kararlı için Sonbahar deniyor,belki daha fazla Android 10 ile Miui 11 gelmeyecek direk Miui 12 ve Android 10 gelecek.
O zaman globale aylarca güncelleme yok. :/

Moderatör tarafında düzenlendi:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ