- Adım
- P
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 1
Bilen yok mu?Eu rom sürümü ne zaman gelir acaba?
Bilen yok mu?Eu rom sürümü ne zaman gelir acaba?
Hocam yeni update linkleri yayınlanıyor şuan20.5.13
Tüm modellerin stabilitesinin test edilmesi nedeni ile ertelendi.
Redmi Note 8 ve Mi CC9e hala Android 10'a uyum sağlıyor, bu hafta da askıya alındı.
Changelog 20.5.13 ile aynı 2 gün önce:
Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği cihazım bilgi sayfasına taşındı.
Ağ kontrol arabirimindeki yazı tipi boyutu düzeltildi ve ağ yardımcısı otomatik düzeltme yapmadığında bir sorun düzeltildi.
Güç tasarrufu modu etkinken güç tüketimi sayfasındaki anormal uyandırma istatistikleri düzeltildi.
Redmi Note 7, askıya alma hakkında hiçbir bilgi verilmediği için bu gün yayınlanabilir, ancak onaylanmadı ve Mi Topluluğu'ndaki posta düzenleme ile değişebilir.
Eklendi bile hocam konuyaRedmi Note 7 MiRoom beta'nın yayınlanmasından önce tekrar update alabildi mutlu oldum ya
Hocam yeni update linkleri yayınlanıyor şuan
Başlık 20.5.12 kalınca belirteyim demiştim Redmi Note 8 için beklemeye devam mı hocam onu yine göremedim stabilizasyon sorunları var hala herhaldeEklendi bile hocam konuya
Evet hocam Note 8 bu hafta da askıya alındı muhtemelen Haziran'dan önce de gelmeyecek,stabilizasyon değil Android 10 ile gelecek Miui 12 Redmi Note 8'e onun adaptasyon çalışmaları yapılıyor,gecikti biraz(biraz değil baya)Başlık 20.5.12 kalınca belirteyim demiştim Redmi Note 8 için beklemeye devam mı hocam onu yine göremedim stabilizasyon sorunları var hala herhalde
Bu durumda siz daha çok bekleyeceksiniz yani hocam Neyse darısı sizin başınıza diyelim bir an önce gelir inşallahEvet hocam Note 8 bu hafta da askıya alındı muhtemelen Haziran'dan önce de gelmeyecek,stabilizasyon değil Android 10 ile gelecek Miui 12 Redmi Note 8'e onun adaptasyon çalışmaları yapılıyor,gecikti biraz(biraz değil baya)
Teşekkürler hocam,evet maalesef bu durum bizi Yeni güncellemelerden mahrum bıraktı cihaz haftalardır güncelleme almıyor,ki son sürüm eu beta da çok başarılı olduğu söylenemez...Bakalım eninde sonunda gelecek geç olsun güç olmasın,temennimiz şu yönde bu cihaz 2020 ilk çeyreğinde Xiaominin en çok satan cihazı ve dünyada en çok satan 2.cihaz,bu kullanıcıları bu kadar bekletip bir de kötü bir Android 10 ve Miui 12 vermesinler o yeterli benim içinBu durumda siz daha çok bekleyeceksiniz yani hocam Neyse darısı sizin başınıza diyelim bir an önce gelir inşallah