Çalışmıyoradımsayar çalışıyor mu arkadaşlar
Anlamadım ben şmdi eu rom çıkmıcak mı hangi sürüm geri çekildi20.5.7
Due to the problems affecting the use, the release of all Android 10 models was postponed;
Because Redmi Note7 has a restart problem, the release is suspended today;
Due to Redmi Note 8, Xiaomi CC9e is adapting to Android 10, the release of this week is suspended;
It is being subcontracted and will be released one after another.
20.5.7
Kullanımı etkileyen sorunlar nedeniyle, tüm Android 10 modellerinin piyasaya sürülmesi ertelendi;
Redmi Note7'de yeniden başlatma sorunu olduğundan, yayın bugün askıya alınmıştır;
Redmi Note 8, Xiaomi CC9e Android 10'a uyum sağlıyor, bu haftanın sürümü askıya alındı;
Bugün büyük ihtimalle güncelleme gelmeyecek.
Android 10 plan modellere gelmeyecek şimdilik, 9 lara gelecekAnlamadım ben şmdi eu rom çıkmıcak mı hangi sürüm geri çekildi
Kapalı çin beta konusundasınız ve gecelik gelen sürümde bugün güncelleme yayınlanmayacak Eu ile akalası yok.Anlamadım ben şmdi eu rom çıkmıcak mı hangi sürüm geri çekildi
Sorunlardan bahsetmiş. Sonuçta eu rom bu kapalı çin betasından almıyor muKapalı çin beta konusundasınız ve gecelik gelen sürümde bugün güncelleme yayınlanmayacak Eu ile akalası yok.
Dün gelen güncelleme cuma günü eu ile beta sürümüne verilecektirSorunlardan bahsetmiş. Sonuçta eu rom bu kapalı çin betasından almıyor mu
Türkiye saati ile kaçta gelir hocamDün gelen güncelleme cuma günü eu ile beta sürümüne verilecektir