- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 16
mi hesabımla senkronize etmiştim google ı denemedimkişilerinizi falan senkronize edebildiniz mi?
mi hesabımla senkronize etmiştim google ı denemedimkişilerinizi falan senkronize edebildiniz mi?
Merhaba hocam benimki fastboot a düştü bile nasıl kurtarabiliriz teşekkürlerRom geçişlerinde format data yapmalısınız. Herşey silinir. Pc ya da otg olsun. Fastboota düşerse telefonu kullanamazsınız.
hımmm... o zaman deneme zamanı : Dgle ı denemedim
Geçmiş olsun hocam. Fastboot Mode alıp Mi Flash ile rom yükleme yapabilirsinizMerhaba hocam benimki fastboot a düştü bile nasıl kurtarabiliriz teşekkürler
whatsapp ta falan kişilerde bir sorun oluşuyormu o şekilde ? herşey normal çalışıyomu?mi hesabımla senkronize etmiştim google ı denemedim
sohbet butonuna basınca kişileri göstermiyor refresh yapınca geliyor başka bi sıkıntı görmedimwhatsapp ta falan kişilerde bir sorun oluşuyormu o şekilde ? herşey normal çalışıyomu?
Aynen. Model eskidi diye yenilik vermiyorlar ama cihazda güçlü bir cihaz. MIUI 12 de bizim son güncelleme olacak muhtemelenMix 2'de tek eksik tam ekran görünümünde navbar çubuğu koymamışlar..
efs çökmüş sanırımArkadaşlar romu yükledim ama Xiaomi Services Framework uygulaması "
Can't get valid Device ID
Invalid Device ID: null
Device ID must be valid IMEI or MAC address. Without device id, some account and cloud features will be unavailable.
"
şeklinde hata veriyor ayarlar kısmından telefon bilgilerine baktığımda İMEİ'm duruyor sorun ne olabilir Mİ hesabıımıda açtım