- Adım
- Ceyhun
- Cihazım
- Mi a3
- Konular
- 15
Salam aleykum mi a3 yukleye bilirmiyim?
Yükleyemezssiniz cihazınız saf Android kullanıyor Miui değilSalam aleykum mi a3 yukleye bilirmiyim?
eski ios kullancısı olduğum için miui 12 bana mükemmel geldi açıkcasıArayüz bana iğrenç geldi arkadaşlar bilmiyorum şahsen ben hiç geçmeyi düşünmüyorum bazı özellikleri hoşuma gitti fakat arayüz berbat.
Gapss işe yaramıyor malesef manuel kurmanız lazım.Ben mi 8 için kurdum biraz inceledim.ilk beta olduğu için takilmalar mevcut ve çince ingilizce karışık.Yedeğime geri döndümmi8 cihazım için indiriyorum bakalım nasıl olmuş : D 5 wipe ardından format data sonra rom sonra magick sonra gapss.. heralde böyle devam etmem lazım..
manuel derken buradaki apk dan mı bahsediyosunuz?Gapss işe yaramıyor malesef manuel kurmanız lazım.Ben mi 8 için kurdum biraz inceledim.ilk beta olduğu için takilmalar mevcut ve çince ingilizce karışık.Yedeğime geri döndüm
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani burdaki de olabilir.Google de aratirsanız ordan da bulabilirsiniz.Ben ordan bulmuştummanuel derken buradaki apk dan mı bahsediyosunuz?
İlk kapalı beta çünkü daha stabil olarak çıkmadıtamam arayuz vs guzel olmus.ama 855 li cihazda bile arayuz tekliyor hic hos degil hele chrome resmen kasiyor