Framergapps denedim olmadi uygulama ilede yüklenmiyor ama apk olarak yükledim bu seferde Google play servisleri durduruldu hatası veriyorhocam birkaç farklı yöntem sunduk hepsini denediniz mi
açıldı ve sıkıntı görünmüyor. o değil de bayağı güzel olmuşKurdum bakalım açılsın da..
hocam sizinki port rom o da ayrı bir sorun maalesefRedmi Note 8 Kullanıcıları Anlık V2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Framergapps denedim olmadi uygulama ilede yüklenmiyor ama apk olarak yükledim bu seferde Google play servisleri durduruldu hatası veriyor
Bende onu merak ediyorum eger sürekli romu komple indirip twrp den flaslıyacaksak zahmetli işBu romu yüklediğimizde ota dan çin güncellemeleri otomatik gelecek mi ? Yoksa yine twrp mi.
Belkide o yüzdendir ah bu Xiaomi yokmu bi veremedi Android 10'u ne cimriymiş yahocam sizinki port rom o da ayrı bir sorun maalesef
cihazda twrp varsa zaten otadan güncelleme yapamazsınız arkadaşlarBende onu merak ediyorum eger sürekli romu komple indirip twrp den flaslıyacaksak zahmetli iş
Sabrın sonu selamettir hocam bakalım beklemede kalın.MiRoom 20.3.26 şuanlık işimi görüyor sonrasına bakacağız.Birde Android 9 uyumlu Gcam kullanıyorum 10 yükleyince çalışmayacak o da beni arafta bırakıyorBelkide o yüzdendir ah bu Xiaomi yokmu bi veremedi Android 10'u ne cimriymiş ya
Andorid 10 da neden çalışmıyor gcam hocam bu arada Miui 12 Tam ekran animasyonları çok güzel olmuş kalmam için güzel bir sebebSabrın sonu selamettir hocam bakalım beklemede kalın.MiRoom 20.3.26 şuanlık işimi görüyor sonrasına bakacağız.Birde Android 9 uyumlu Gcam kullanıyorum 10 yükleyince çalışmayacak o da beni arafta bırakıyor