- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi A3
- Meslek
- Tasarımcı
- Konular
- 2
Nasıl hata veriyor ?İndiremedim hata veriyor nasıl indirebilirim
MI CC9e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl hata veriyor ?İndiremedim hata veriyor nasıl indirebilirim
Tweak dosyası nedir? Sistemde neyi değiştirir? Bu tweak dosyasını kim geliştirmiş? Güvenilirlik bakımından yeterince test edilmiş mi?İsteyen arkadaşlar twrp veya shrp ile flashlayarak bu tweak dosyasını kurabilir, arayüzde akıcılık ve pilde iyileşmeler sağlıyor (şu an kullanıyorum) Yanına da silme dosyasını koydum, silmek isteyen silebilir.(onu da aynı şekilde flashlayın)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
(20.6.18 için uyumludur)
"Dark TweakTweak dosyası nedir? Sistemde neyi değiştirir? Bu tweak dosyasını kim geliştirmiş? Güvenilirlik bakımından yeterince test edilmiş mi?
Hocam merhabalar, bu kerneli nasıl yükleyeceğim.Zipten çıkarmak gerekiyor mu?.Twrp veya shrp ile flaslama nasıl yapılıyor.Ben bilemiyorum.Yardimci olur musunuz.Ekli resimde ki ekrandan mi yükleme oluyor.İsteyen arkadaşlar twrp veya shrp ile flashlayarak bu tweak dosyasını kurabilir, arayüzde akıcılık ve pilde iyileşmeler sağlıyor (şu an kullanıyorum) Yanına da silme dosyasını koydum, silmek isteyen silebilir.(onu da aynı şekilde flashlayın)
(20.6.18 için uyumludur)
Flash kısmına gelin, (büyük ihtimalle download klasörüne kaydetmişsinizdir) tweak dosyasını bulun(zipten çıkartmayın) sağ alttaki ikona tıklayın ve işlem tamamdır, sonra yeniden başlatın.Hocam merhabalar, bu kerneli nasıl yükleyeceğim.Zipten çıkarmak gerekiyor mu?.Twrp veya shrp ile flaslama nasıl yapılıyor.Ben bilemiyorum.Yardimci olur musunuz.Ekli resimde ki ekrandan mi yükleme oluyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam teşekkür ederimYükledim.Yüklendiğini nereden alnlarız.Bu kernel neyi değiştirdi.Ne gibi yenilikler getirdi.Flash kısmına gelin, (büyük ihtimalle download klasörüne kaydetmişsinizdir) tweak dosyasını bulun(zipten çıkartmayın) sağ alttaki ikona tıklayın ve işlem tamamdır, sonra yeniden başlatın.
Sağ alt dediğiniz about iconumu.Birde veriler silinir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam teşekkür ederimYükledim.Yüklendiğini nereden alnlarız.Bu kernel neyi değiştirdi.Ne gibi yenilikler getirdi.
Merhabalar,Flash kısmına gelin, (büyük ihtimalle download klasörüne kaydetmişsinizdir) tweak dosyasını bulun(zipten çıkartmayın) sağ alttaki ikona tıklayın ve işlem tamamdır, sonra yeniden başlatın.
Yeni sürüm geldiği zaman yeni sürüme uyumlu tweak geliştirirler, tekrar atarım buraya isterseniz.Merhabalar,
Yeni bir sürüm geldiği zaman yine aynı şekilde mi yükleyeceğiz
Bu tweak'ler nerede paylaşılıyor, XDA'da mı? Link verebilir misiniz?Yeni sürüm geldiği zaman yeni sürüme uyumlu tweak geliştirirler, tekrar atarım buraya isterseniz.