MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Hocam ,
Şimdi şunları mı uygulama m gerekiyor
Tavsiyem temiz kurulum yapın.
1. MIUI 12 romunu indirip içindekileri bir klasöre çıkarın ( )
2. "MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher.exe" bunu indirip miui 12 dosyalarını çıkardınığınız klasörün içine atın ( )
3. sonra klasöre attığınız MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher.exe dosyasını çalıştırın bunu yaptıktan sonra klasörün içinde "Flash_And_Format_Data.bat" ve "Flash_Without_Format_Data.bat" dosyaları oluşacak sonra telefonu fastboot moda alıp pc ye bağlayın burdan sonraki son adım olacak ama bundan önce tavsiyem telefonun aktif slotunun a olmasıdır eğer b'deyse veya bilmiyorsanız adb dosyalarınız yoksa indirin ve ayrı bir klasöre çıkarın sonra içine C:\WINDOWS\system32 klasöründe bulunan cmd.exe dosyasını kopyalayın ve bu dosyayı telefon fastboot moddayken çalıştırın sonrada fastboot set_active a komutunu girin telefonun aktif slotu a olacak sonra cmd penceresini kapatıp kaldığınız son adımdaki miui 12 dosyalarını çıkardığınız klasöre girin burda önemli olan eğer temiz kurulum istiyorsanız "Flash_And_Format_Data.bat" dosyasını eğer dosyalar silinmeden kurulsun istiyorsanız "Flash_Without_Format_Data.bat" dosyasını çalıştırın bundan sonra 5-10 dk bekleyebilirsiniz telefon kendini başlatana kadar bir işlem yapmayın yeniden başlayınca işlem bitmiş oluyor.
Evet bunları harfiyen uygularsan MIUI 12 kullanıcısı oluyorsun benim gibi :))

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Peki bu ROM'da Xiaomi'nin reklam önerileri var mı?

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Bu sürümde
- Ekran kapalı iken parmak izi logosu var fakat açamıyor, hata veriyor, ekran açıkken sorun yok açılıyor.
- Arada sırada ekranı açmaya çalışırken "kulaklık girişini kapatmayın" uyarısı çıkıyor neden olduğunu anlamadım.

Stock romda özlediğim özellikler;
- Telefon ve arama menüsü çok daha kullanışlıydı, ayrıca otomatik spam arama engelleme çok güzeldi.
- Arama kayıtlarında ve maillerde (mimail) arama yaptırdığımda sonuç vermiyor. Gmail uygulamasında arama yaptığımda mailleri buluyorum. Gmail'de POP3 mailimi senkron etmiyordu, Mimail sıkıntısız.
- Bir sürü mesajı spam ayarlamıştım, bu bilgi mesaj uygulamasına taşınabilseydi süper olurdu.

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Bu sürümde
- Ekran kapalı iken parmak izi logosu var fakat açamıyor, hata veriyor, ekran açıkken sorun yok açılıyor.
- Arada sırada ekranı açmaya çalışırken "kulaklık girişini kapatmayın" uyarısı çıkıyor neden olduğunu anlamadım.

Stock romda özlediğim özellikler;
- Telefon ve arama menüsü çok daha kullanışlıydı, ayrıca otomatik spam arama engelleme çok güzeldi.
- Arama kayıtlarında ve maillerde (mimail) arama yaptırdığımda sonuç vermiyor. Gmail uygulamasında arama yaptığımda mailleri buluyorum. Gmail'de POP3 mailimi senkron etmiyordu, Mimail sıkıntısız.
- Bir sürü mesajı spam ayarlamıştım, bu bilgi mesaj uygulamasına taşınabilseydi süper olurdu.
Parmak iziyle ilgili çözümü şöyle deneyin birde ayarlardaki cihazı kaldırınca uyandır seçeneğiyle kullanın zaten bu cihazın parmak izini en verimli kullanma seçeneği bence budur cihazı elinize aldığınız anda parmak izi sensörü aktif oluyor şarjada baya katkısı var sürekli açık olmadığı için.

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
Evet bunları harfiyen uygularsan MIUI 12 kullanıcısı oluyorsun benim gibi :))

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam A slot B slot olayını anlayamadım. Buna hiç ellemesem olur mu

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Hocam A slot B slot olayını anlayamadım. Buna hiç ellemesem olur mu
Şu an slotla işin yok sadece tarifteki gibi kur zaten herşey otomatik kurulacak

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Parmak iziyle ilgili çözümü şöyle deneyin birde ayarlardaki cihazı kaldırınca uyandır seçeneğiyle kullanın zaten bu cihazın parmak izini en verimli kullanma seçeneği bence budur cihazı elinize aldığınız anda parmak izi sensörü aktif oluyor şarjada baya katkısı var sürekli açık olmadığı için.
O şekilde kullanıyorum, bana sıkıntı yok. Yeni kuracak arkadaşlar bilsin diye yazdım.
Kullanıma bence bir etkisi yok ama alışkanlık meselesi.

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
Şu an slotla işin yok sadece tarifteki gibi kur zaten herşey otomatik kurulacak

Hocam iş yerinde pc telefonu tanıdı .eve gelince tanımıyor. Başka bir şey kurmam gerekiyor mu?

Üst Alt