- Adım
- Recep
- Cihazım
- MI A3
- Konular
- 2
Evet bunları harfiyen uygularsan MIUI 12 kullanıcısı oluyorsun benim gibiHocam ,
Şimdi şunları mı uygulama m gerekiyor
Tavsiyem temiz kurulum yapın.
1. MIUI 12 romunu indirip içindekileri bir klasöre çıkarın (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
2. "MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher.exe" bunu indirip miui 12 dosyalarını çıkardınığınız klasörün içine atın (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
3. sonra klasöre attığınız MIA3_MIUI_Fastboot_Flasher.exe dosyasını çalıştırın bunu yaptıktan sonra klasörün içinde "Flash_And_Format_Data.bat" ve "Flash_Without_Format_Data.bat" dosyaları oluşacak sonra telefonu fastboot moda alıp pc ye bağlayın burdan sonraki son adım olacak ama bundan önce tavsiyem telefonun aktif slotunun a olmasıdır eğer b'deyse veya bilmiyorsanız adb dosyalarınız yoksaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirin ve ayrı bir klasöre çıkarın sonra içine C:\WINDOWS\system32 klasöründe bulunan cmd.exe dosyasını kopyalayın ve bu dosyayı telefon fastboot moddayken çalıştırın sonrada fastboot set_active a komutunu girin telefonun aktif slotu a olacak sonra cmd penceresini kapatıp kaldığınız son adımdaki miui 12 dosyalarını çıkardığınız klasöre girin burda önemli olan eğer temiz kurulum istiyorsanız "Flash_And_Format_Data.bat" dosyasını eğer dosyalar silinmeden kurulsun istiyorsanız "Flash_Without_Format_Data.bat" dosyasını çalıştırın bundan sonra 5-10 dk bekleyebilirsiniz telefon kendini başlatana kadar bir işlem yapmayın yeniden başlayınca işlem bitmiş oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi