hocam dediğiniz işlemler doğru fakat tek yanlış kısmı yani yanlış demiyelimde gerek olmayan kısmı slot kısmı çünkü mıuı flasher ile kurunca her iki slotada kuruyorEğer bootloader kilidiniz açıksa yazdığım sıralamayla basit bir şekilde yapabilirsiniz bootloader açık değilse forumda kısa bir aşatırmayla nasıl açılacağını bulabilirsiniz.
Biliyorum hocam bunu yazmamın sebebi a slotu öncelikli slot olduğu için mesela cihaz birşekilde b slotunda kaldıysa siz romu yüklediğinizde evet iki slotada yükler ama cihaz yine b slotundan açılır ama bu dediğim şekilde yapıldığı zaman romu a slotuna öncelik vererek yükler hemde cihaz siz değişrmedikçe a slotuyla açılır her zaman yani cihaza bir rom yüklerken kasma donma gibi sorunların olmaması için cihaz her zaman a slotunda olmalıdırhocam dediğiniz işlemler doğru fakat tek yanlış kısmı yani yanlış demiyelimde gerek olmayan kısmı slot kısmı çünkü mıuı flasher ile kurunca her iki slotada kuruyor
Anladım hocam, bakalım ben mıuı 11 den flasher ile direk geçtim bi kasma vs yok tek sorun gece modu bazı uygulamalar ile baya uyumsuz onun haricinde çok iyi şuanlık 12Biliyorum hocam bunu yazmamın sebebi a slotu öncelikli slot olduğu için mesela cihaz birşekilde b slotunda kaldıysa siz romu yüklediğinizde evet iki slotada yükler ama cihaz yine b slotundan açılır ama bu dediğim şekilde yapıldığı zaman romu a slotuna öncelik vererek yükler hemde cihaz siz değişrmedikçe a slotuyla açılır her zaman yani cihaza bir rom yüklerken kasma donma gibi sorunların olmaması için cihaz her zaman a slotunda olmalıdır
Son güncellemenin change log'unda bahsedilmiyor ama kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi, önceki sürümde sıkıntılı olanlardan düzelenleri ? 1-Galeride video oynatmıyor kasıp kalıyordu. 2-Ram kullanımı fazla ~1.4/4 GB. (miui11 de 2/4 gb) 3-change logda bahsetmiş aod pil kullanımı çok fazlaydı düzelmiş mi? Teşekkür ederim.
Teşekkürler, yükledim son sürümü deneme aşamasındayım. RAM ilk başlarda öyleydi 1.8 civarındaydı şimdi nedendir bilmiyorum 1.4_1.6 civarında geziyor, galeride video kasıyor açılmıyor ama ne hikmetse düzenle ye girdiğinde hemen oynatıyor videoyu. Aod pil tüketimi gözükmüyor evet, ama genel olarak tüketim miui11 den fazla. Birkaç gün sonra ne yapacak bakalım. (ama sim kart etkinleştirme bayagi bir ugrastirdi dili İngilizce yapıp falan ancak etkinlesti, tabi o aşamaya kadar diğer yöntemleri denerken 30 TL gitti)AOD pil tüketiminde gözükmüyor artık düzeltildi. RAM kullanımı 1.7/4 GB veya 1.8/4 GB seviyelerine geldi oda iyi.
change log ta ne yazılıysa onlarda düzeltilmiş.
Teşekkürler, yükledim son sürümü deneme aşamasındayım. RAM ilk başlarda öyleydi 1.8 civarındaydı şimdi nedendir bilmiyorum 1.4_1.6 civarında geziyor, galeride video kasıyor açılmıyor ama ne hikmetse düzenle ye girdiğinde hemen oynatıyor videoyu. Aod pil tüketimi gözükmüyor evet, ama genel olarak tüketim miui11 den fazla. Birkaç gün sonra ne yapacak bakalım. (ama sim kart etkinleştirme bayagi bir ugrastirdi dili İngilizce yapıp falan ancak etkinlesti, tabi o aşamaya kadar diğer yöntemleri denerken 30 TL gitti)