MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

TNYDN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tanaydın
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Sağolun arkadaşlar, geçeyim o zaman.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Eğer bootloader kilidiniz açıksa yazdığım sıralamayla basit bir şekilde yapabilirsiniz bootloader açık değilse forumda kısa bir aşatırmayla nasıl açılacağını bulabilirsiniz.
hocam dediğiniz işlemler doğru fakat tek yanlış kısmı yani yanlış demiyelimde gerek olmayan kısmı slot kısmı çünkü mıuı flasher ile kurunca her iki slotada kuruyor

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
hocam dediğiniz işlemler doğru fakat tek yanlış kısmı yani yanlış demiyelimde gerek olmayan kısmı slot kısmı çünkü mıuı flasher ile kurunca her iki slotada kuruyor
Biliyorum hocam bunu yazmamın sebebi a slotu öncelikli slot olduğu için mesela cihaz birşekilde b slotunda kaldıysa siz romu yüklediğinizde evet iki slotada yükler ama cihaz yine b slotundan açılır ama bu dediğim şekilde yapıldığı zaman romu a slotuna öncelik vererek yükler hemde cihaz siz değişrmedikçe a slotuyla açılır her zaman yani cihaza bir rom yüklerken kasma donma gibi sorunların olmaması için cihaz her zaman a slotunda olmalıdır

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Kesinlikle katılıyorum ve tavsiye ederim ben kullanıyorum telefon seviye atladı.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Biliyorum hocam bunu yazmamın sebebi a slotu öncelikli slot olduğu için mesela cihaz birşekilde b slotunda kaldıysa siz romu yüklediğinizde evet iki slotada yükler ama cihaz yine b slotundan açılır ama bu dediğim şekilde yapıldığı zaman romu a slotuna öncelik vererek yükler hemde cihaz siz değişrmedikçe a slotuyla açılır her zaman yani cihaza bir rom yüklerken kasma donma gibi sorunların olmaması için cihaz her zaman a slotunda olmalıdır
Anladım hocam, bakalım ben mıuı 11 den flasher ile direk geçtim bi kasma vs yok tek sorun gece modu bazı uygulamalar ile baya uyumsuz onun haricinde çok iyi şuanlık 12 :)

Redoks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Redoks
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Son güncellemenin change log'unda bahsedilmiyor ama kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi, önceki sürümde sıkıntılı olanlardan düzelenleri ? 1-Galeride video oynatmıyor kasıp kalıyordu. 2-Ram kullanımı fazla ~1.4/4 GB. (miui11 de 2/4 gb) 3-change logda bahsetmiş aod pil kullanımı çok fazlaydı düzelmiş mi? Teşekkür ederim.

AOD pil tüketiminde gözükmüyor artık düzeltildi. RAM kullanımı 1.7/4 GB veya 1.8/4 GB seviyelerine geldi oda iyi.
change log ta ne yazılıysa onlarda düzeltilmiş.

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
AOD pil tüketiminde gözükmüyor artık düzeltildi. RAM kullanımı 1.7/4 GB veya 1.8/4 GB seviyelerine geldi oda iyi.
change log ta ne yazılıysa onlarda düzeltilmiş.
Teşekkürler, yükledim son sürümü deneme aşamasındayım. RAM ilk başlarda öyleydi 1.8 civarındaydı şimdi nedendir bilmiyorum 1.4_1.6 civarında geziyor, galeride video kasıyor açılmıyor ama ne hikmetse düzenle ye girdiğinde hemen oynatıyor videoyu. Aod pil tüketimi gözükmüyor evet, ama genel olarak tüketim miui11 den fazla. Birkaç gün sonra ne yapacak bakalım. (ama sim kart etkinleştirme bayagi bir ugrastirdi dili İngilizce yapıp falan ancak etkinlesti, tabi o aşamaya kadar diğer yöntemleri denerken 30 TL gitti)

Redoks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Redoks
Cihazım
Mi A3
Konular
0
Teşekkürler, yükledim son sürümü deneme aşamasındayım. RAM ilk başlarda öyleydi 1.8 civarındaydı şimdi nedendir bilmiyorum 1.4_1.6 civarında geziyor, galeride video kasıyor açılmıyor ama ne hikmetse düzenle ye girdiğinde hemen oynatıyor videoyu. Aod pil tüketimi gözükmüyor evet, ama genel olarak tüketim miui11 den fazla. Birkaç gün sonra ne yapacak bakalım. (ama sim kart etkinleştirme bayagi bir ugrastirdi dili İngilizce yapıp falan ancak etkinlesti, tabi o aşamaya kadar diğer yöntemleri denerken 30 TL gitti)

Simkart etkinleştirmede neden sorun çıktı hocam anlayamadım etkilememesi gerekiyordu. RAM bende tüm uygulamalar kapalıyken 1.7/4 GB nin altına düşmüyor belki yüklediğiniz uygulamalarla ilgili olabilir.
Galeri video konusunda ise videoyu oynata tıklıyorum 1-2 sn tepkisiz kalıyor sonra kasmadan oynatıyor. Düzeltimesi gerek bencede.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular