MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Yeni yukledim akicilik on numara suanlik sorun yok google playden google chrome indiremiyorum yukle diyorum tepkisiz kaliyor zaten android 10nun chromla sorunu var diger surumlerde surekli donuyordu

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Kamera arayuzu gecis hizlari cok guzel olmus acayip seri ve en ufak takilma yok bundan daha iyisi olamaz umarim ilerde sorun cikaracak bisey olmaz en stabili bu versiyon suan

matto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A3
Konular
1
Herkese iyi forumlar..

Aşağı yukarı bir yıl olacak olan Mi A3'ü MIUI'ye geçirip geçirmemek arasında sıkıştım kaldım. Çalışmayan bir uygulama var mı acaba? Pil ömrü ne derecede? Beni aydınlatırsanız yarın artık MIUI kullanıcam :)

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Herkese iyi forumlar..

Aşağı yukarı bir yıl olacak olan Mi A3'ü MIUI'ye geçirip geçirmemek arasında sıkıştım kaldım. Çalışmayan bir uygulama var mı acaba? Pil ömrü ne derecede? Beni aydınlatırsanız yarın artık MIUI kullanıcam :)
benim kullandıklarım arasında çalışmayan bir uygulamaya hiç rast gelmedim. pil ömrü konusunda stok roma göre düşüş var. Telefonu ilk aldığımda stok 9 kullanırken 11-12 saat ekran süresi aldığımı hatırlarım. Şuan 7-8 saatlere düşmüş durumda. Akıcılık olarak da stok daha başarılıydı ancak şıklık, göze hitap ve daha özellikli bir kullanım istiyorsan MIUI kullanabilirsin.

matto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A3
Konular
1
benim kullandıklarım arasında çalışmayan bir uygulamaya hiç rast gelmedim. pil ömrü konusunda stok roma göre düşüş var. Telefonu ilk aldığımda stok 9 kullanırken 11-12 saat ekran süresi aldığımı hatırlarım. Şuan 7-8 saatlere düşmüş durumda. Akıcılık olarak da stok daha başarılıydı ancak şıklık, göze hitap ve daha özellikli bir kullanım istiyorsan MIUI kullanabilirsin.
Teşekkürler

Peki sistem dili Türkçe mi? Parmak izi okuyucusunde herhangi bir problem var mı? Güncellemeleri otomatik mi yoksa manuel mi yapıyoruz, manuel yapıyorsak nasıl? Kusura bakmayın fazla soru soruyorum ama ROM işinde yeniyim diyebilirim. Daha önce Nexus 4 ve Samsung model bir çok defa ROM yükledim yada kaldırdım. MIUI A3'ü aldıktan sonra gözüme çok ama çok güzel geldi ve telefonumu satıp MIUI OS'li bir telefon alacak kadar ne zenginim ne de uğraşırım :D O nedenle bana (varsa) MIUI yükleme ile alakalı video vb. yardımlarda bulunursanız çok sevinirim. (Hintli bir abi her defasında karşıma çıkıyor ama... Hintli işte İngiliz olsa yine anlicam da hiç bir şey anlamıyorum :D )

Herkese iyi forumlar...

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Teşekkürler

Peki sistem dili Türkçe mi? Parmak izi okuyucusunde herhangi bir problem var mı? Güncellemeleri otomatik mi yoksa manuel mi yapıyoruz, manuel yapıyorsak nasıl? Kusura bakmayın fazla soru soruyorum ama ROM işinde yeniyim diyebilirim. Daha önce Nexus 4 ve Samsung model bir çok defa ROM yükledim yada kaldırdım. MIUI A3'ü aldıktan sonra gözüme çok ama çok güzel geldi ve telefonumu satıp MIUI OS'li bir telefon alacak kadar ne zenginim ne de uğraşırım :D O nedenle bana (varsa) MIUI yükleme ile alakalı video vb. yardımlarda bulunursanız çok sevinirim. (Hintli bir abi her defasında karşıma çıkıyor ama... Hintli işte İngiliz olsa yine anlicam da hiç bir şey anlamıyorum :D )

Herkese iyi forumlar...
EU romu indirip kurmanız gerekiyor bütün diller içinde mevcut. Parmak izi oldukça hızlı hatta kullanınca şaşırabilirsiniz :D güncellemeleri ise manuel yapıyorsunuz. Kurulum için forumda MIUI flasher var kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz, anlatımı ise yine forumda mevcut Mi A3 kategorisinde göreceksiniz.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Herkese iyi forumlar..

Son surum gayet stabil durumda 2 gun oldu yukleyeli akicilik on numara sarj olarak stok android 9un yerini tutmaz ama o kadar kotude degil her turlu isini gorur

matto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A3
Konular
1
Boot ekranında bir sorun yaşadım ve şuan No Command ekranında kalıyorum. Cihaz normal formatlanmış gibi Android One olarak açılıyor ama boot ekranına giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Boot ekranında bir sorun yaşadım ve şuan No Command ekranında kalıyorum. Cihaz normal formatlanmış gibi Android One olarak açılıyor ama boot ekranına giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?
No comment yazan yere gelince ses acma tusuna basin

matto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A3
Konular
1
No comment yazan yere gelince ses acma tusuna basin
Orada tamamen tıkanmıştım ama bir şekilde hallettim ve başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum belki benim gibi olanlara yardımcı olur;

Açıkçası forumdaki açıklamalardan çok bir şey anlamadım ve birebir videolu ilerlemek için Hintli bir abinin videosunu açtım. Onun kullandığı araçlardan birisi Platform-Tool'du. İşlemime ordan devam ettim ve recovry bölümünde SKY HAWK isimli bir programa geldim. Bahsedilen temizleme işlemini yaptım ama ROM dosyasını bir türlü dahili depolamaya atamadım. Panik yaptım.... Bir çok farklı şey denemeye başladım. (Sizin de dediğiniz gibi ses açma-kapama, ses açma+power, sesaçma+ses kapama vs. vs.) Bir zaman sonra kafamı toplayıp sakinleşince Hintli abimizin videosunu tekrar açıp recovery kısmına tekrar geldim ve bu sefer yine SKY HAWK uygulamasına geldim ama yine dahili depolamaya ROM'u atamadım. SD Kart'ım olduğundan (tüm bu işlemlerde hep üzerinde takılıydı. Bilmiyorum onun etkisi oldu mu?..) ROM'u bu sefer SD Karta yüklemeyi denedim ve oldu. İlk seferde dosya atılırken işlem yarıda kesildi ve sanırım ROM yüklerken bazı hatalar oldu. Çünkü telefon açılınca Android hatası falan verdi. Tekrar ROM'u SD Karta yükledim (sorunsuzca) ve işlem tamamlandı. Gece gece iş açtım başıma :D

Peki şimdi benim aklımda şu soru kaldı: Recovery'ye ne oldu? :D Bundan sonra o ekranda SKY HAWK'la mı karşılaşıcam? (Tekrar açmaya yemiyor dene demeyin :D ) Yazılım çok güzel gözüküyor. Aktif telefonu kullanan biri değilim ama hata, eksik vs. görürsem paylaşmaya çalışıcam. Yardım eden, tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim.

İyi forumlar...

Üst Alt