- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi a3
- Konular
- 0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederimRecoveryden üzerine direk kurulum yapabilirsin. Herhangi bir veri kaybı olmaz.
Şebeke çekiyorsa.magisk yükleyip.root explorer ile xioami hizmet çerçevesi dosyasını silinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui rom üzerinde tekrar IMEI yazarsanız birşey değişmez.çozum olmaz.arkadaşım cihazım mi a3 orjinalde android öne kullanıyor bilirsin lakin MIUI rom kuruyorum herşey çok lakin ikidebir ekrana IMEI bulunamadı yada Nul maç adresi bulunamadı gibi uyarı geliyor IMEI sorguluyorum ime gözükmüyor lakin cihazımda şebeke var ama android önceye dönüş yaptığımda IMEI geliyor fakat MIUI rom kurduğunda IMEI görünmüyor dedigimgibi cihazın şebekesi de problem yok arama internet vs herşey var nasıl çözebiliriz modemmi yüklemem gerek yada MIUI rom üzerindeyken tekrar IMEI mi yazmak gerek
İyi akşamlar;MIUI 12 V20.7.16Sistem
● Yeni - xiaomi.eu tarafından desteklenen tüm cihazlar için Süper duvar kağıtları etkin
DİKKAT: Bu özellik gecikme, ısınma veya pilin bitmesi gibi bazı sorunlara neden olabilir - seçim sizin! Kullanmak istemiyorsanız, normal duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz, ancak cihazınızda gerçekleşirse bu sorunlar hakkında şikayet etmeyin.
● Düzeltme - DRM korumalı içerik normal olarak görüntülenemedi.
Galeri
● Düzeltme - Bazı kullanıcılar için başlangıçta kilitlenme.
● Düzeltme - Belirli e-postalar karanlık modda görünmüyordu.
Tarayıcı
● Düzeltme - "Son kopyalanan URL" metni Çince'de görüntülendi.
Ayarlar
● Optimizasyon - Yeniden tasarlanan erişilebilirlik ayarları.
Notlar
● Düzeltme - İtalyanca ve Türkçe gibi belirli diller için arka planda çökmeler.
Daima Açık Ekran
● Yeni - AOD'da neyin görüntülenip görüntülenmeyeceğini seçebilirsiniz: bildirimler, pil durumu, tarih ve saat, adımlar
● Düzeltme - İngilizce (İngiltere) dilinde "Süper duvar kağıdı" seçeneği etkinken hatalı tarih biçimi.
Hava
● Yeni - Atmosferik basınç birimini ayarlardan seçebilirsiniz.
İyi akşamlar;
Hocam ben bu sürümü yükledim. Telefonum Çince oldu. Acaba yanlış sürümü mü yükledim .Bana acil yardımcı olur sanız sevinirim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yukarıdaki linkten indirip hiç birşeyi silmeden tekrar kurun hocam
Direk çince olarak açıldıysa yüksek ihtimalle EU yerine China sürümünü kurmuşsunuz. Konuda ki linkten son sürüm EU romu indirip tekrardan kurun.İyi akşamlar;
Hocam ben bu sürümü yükledim. Telefonum Çince oldu. Acaba yanlış sürümü mü yükledim .Bana acil yardımcı olur sanız sevinirim
S.a son sürüm yükleyen arkadaşlar pil durumu nasıl MIUI 11 son sürüm gayet iyi 8 9 saat ekran süresi alıyorum MIUI 12 versiyonu yüklesem pili çabuk biter mi
S.a son sürüm yükleyen arkadaşlar pil durumu nasıl MIUI 11 son sürüm gayet iyi 8 9 saat ekran süresi alıyorum MIUI 12 versiyonu yüklesem pili çabuk biter mi