MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
şuana kadarki butun mi a3 eu romlarin hepsini kurdum hicbiride stabil degildi ve hatalarla geldi son surumdede hatalar var yok diyenler yalan soyler bu yabanci rom gercekten suana kadar yayinlanmis mi a3 eu romlardan daha akici ve degisik ozellikler var hatalari var ama 2 3 guncelleme alirsa mia3 icin cikarilan eu romu 2 ye katlar :D ben modifiye ettim eksikleri duzelttim romu suan stabil kullaniyorum bence bu cihazi suan portlayanlarin cikaracagi miui12 nin kurtaracagini hic sanmiyorum kimse darilmasin
miui11 den çok memnunum hocam hatasız ve çok stabil. inşallah aynı geliştirici ile miui12 de güzel olur.

Son düzenleme:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
cc9e nin orjinal miui sindeki stabilliğine bir bakmani tavsiye ederim eğer tanidik yurt disi telefon satan arkadasin varsa suanki romla alakasi yok aslinda ben bu telefonu alirken google rom lu olduğunu bilmiyordum ayriyetten mi 9 da kullaniyorum bu telefon icin kendi xiaomi bile otodan guncellemeyi duzgun veremiyor gelistiriciler napsin oda var bu telefonu saticam yol onu gosteriyor cunku rom yok

Xapandok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi a3 4/128
Konular
4
şuana kadarki butun mi a3 eu romlarin hepsini kurdum hicbiride stabil degildi ve hatalarla geldi son surumdede hatalar var yok diyenler yalan soyler bu yabanci rom gercekten suana kadar yayinlanmis mi a3 eu romlardan daha akici ve degisik ozellikler var hatalari var ama 2 3 guncelleme alirsa mia3 icin cikarilan eu romu 2 ye katlar :D ben modifiye ettim eksikleri duzelttim romu suan stabil kullaniyorum bence bu cihazi suan portlayanlarin cikaracagi miui12 nin kurtaracagini hic sanmiyorum kimse darilmasin ve ekliyorum bu cihaz icin suan hatasiz ve duzgun rom yok yapabilcek birisi varsa bu cihazi ben kurtariririm alin size stabil rom bağiş yapmaya hazirim cihazlarimiz çöp oldu
Bende ters etki yaptı herhalde cihaz boşta isiniyor

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
sadece cihazın yarısı ingilizce yarısı Türkçe sorunu var :D romu kurduktan sonra diğer slotu boşalt birde format data yes yap wipe cekersen hatalarla karsilasirsin gelistiricine telegramdan yazdım güncelleme alacağını söylüyor ama bakalim ilk kurulumda bendede hatalar vardı 2 slotuda temizleyip yeniden kurdum şuan kuruduğum ki haliyle kullanıyorum hiç hata yok kernel felanda değiştirmedim kurulduğu haliyle 0 hatalı birtek dil paketinin düzeltilmesi lazim

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocalarım bu konuda sadece başlıkta yazan rom hakkında konuşmanız daha yararlı olacaktır. Orijinal olan Rom'ları kendi konusunda konuşmanız daha uygundur. Konunun dagilmamasina dikkat etmenizi rica edeceğim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu içerisinde yer alan tartışma içerikli/konu ile ilgisi olmayan mesajlar kaldırılmıştır.

Ayrıca

Forum Kuralları
3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
Mesaj sahibi uyarılara rağmen tartışma çıkartma ve diğer kullanıcılarımızı tahrik etme çabası içerisinde olması nedeniyle uzaklaştırma cezası almıştır.
Gereken yardım 1 hafta önce bulundu teşekkür ederim konuya yorum yazmayın ücretsiz geliştirici buna çok kızabilir

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Arkadaşlar romu yükledim ama Google play bu cihaz sertifikalı değil diyor var mı çözümü ?

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozanyilmaz5534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi mi a3
Konular
2
Miui 12 ne zaman gelicek belirlimi acaba ?

Üst Alt