MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
sorunsuz rom istiyorsaniz dediklerimi yapın cihaz o romla gider romu indirin format data yes yapip cihazi kurun sonra fenixin android 9 icin yayinlanmis kernelini ve dtboyu yukleyin sonra luckpacher yukleyin uygulama kasasini ve googleyi silin telefondan romda bitek dil karısıklığı var oda sorun sayilmaz bu romla cihaz ölür yani dediklerimi uygulayın uygulama kasasi ve google roma agirlik yapiyor kastiriyor ana ekranı onları silin romda birde güvenlikten bildirimler geliyor uzerine basili tutarak bildirimleri kapatin

Ceko144

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi a3
Konular
15
sorunsuz rom istiyorsaniz dediklerimi yapın cihaz o romla gider romu indirin format data yes yapip cihazi kurun sonra fenixin android 9 icin yayinlanmis kernelini ve dtboyu yukleyin sonra luckpacher yukleyin uygulama kasasini ve googleyi silin telefondan romda bitek dil karısıklığı var oda sorun sayilmaz bu romla cihaz ölür yani dediklerimi uygulayın uygulama kasasi ve google roma agirlik yapiyor kastiriyor ana ekranı onları silin romda birde güvenlikten bildirimler geliyor uzerine basili tutarak bildirimleri kapatin
Hocam romu kurdum amma karneli ve dtboyu nereden yukleycez

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Gelişme var mı

Xapandok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi a3 4/128
Konular
4

Şuan romu indiriyorum hocam saat 23:00 gibi gelişmeleri burdan paylasirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link bulamayan arkadaşlar burdan linke ulasabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlarım romu indirdim yükledim miui 12 degil onu bu baştan soyliyim ama forumdaki miui 11 e göre gayet akıcı stabil çalışıyor herşey aynı değişen tek şey telefon hakkında kısmında miui 12 yaziyor

Son düzenleme:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
şuana kadarki butun mi a3 eu romlarin hepsini kurdum hicbiride stabil degildi ve hatalarla geldi son surumdede hatalar var yok diyenler yalan soyler bu yabanci rom gercekten suana kadar yayinlanmis mi a3 eu romlardan daha akici ve degisik ozellikler var hatalari var ama 2 3 guncelleme alirsa mia3 icin cikarilan eu romu 2 ye katlar :D ben modifiye ettim eksikleri duzelttim romu suan stabil kullaniyorum bence bu cihazi suan portlayanlarin cikaracagi miui12 nin kurtaracagini hic sanmiyorum kimse darilmasin ve ekliyorum bu cihaz icin suan hatasiz ve duzgun rom yok yapabilcek birisi varsa bu cihazi ben kurtariririm alin size stabil rom bağiş yapmaya hazirim cihazlarimiz çöp oldu

Son düzenleme:
Üst Alt