Haber MIUI 12.1 geliştirilmeye başlandı. İşte tüm yenilikler!

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android dünyasının en popüler özelleştirilmiş arayüzü olan MIUI’nin en yeni sürümü 27 Nisan’da yayınlanmıştı. Xiaomi popülerliğini korumak ve müşterilerinin memnuniyeti için geliştirmelere devam ediyor. MIUI 12.1 sürümünde gelecek birçok yenilik Beta sürümünde test edilmeye başlandı. Arayüzü ve animasyonları MIUI 12’ye adapte edilmemiş bazı özellikler MIUI 12.1 ile düzeltilecek.

MIUI 12.1 Yenilikleri

Yeni Parmak izi Animasyonlari

Artık yeni telefonların çoğu ekran altı parmak izi ile geliyor. Xiaomi, MIUI 12’yi kullanıcılar tarafından daha özelleştirilebilir kılmak için yeni parmak izi animasyonları ekledi. Ayrıca Temalardan daha fazla animasyon edinebilirsiniz.

Güvenli Kilit ekranı Klavyesi

Şifrenizi girerken başkaları numaraları görmese bile kombinasyon sırasını görebilir. Xiaomi çok etkili bir özellik ekleyerek bu durumu ortadan kaldırıyor. Kilit ekranını her açıp kapattığınızda numaraların sırası değişiyor. Böylelikle başkalarının kombinasyonu görmesi imkansızlaşıyor.

Uygulama Kasası

Uygulama kasasının arayüzü çok fazla yenilendi ancak kullanıcılar tarafından bir türlü beğenilmedi. Xiaomi kullanıcıları dikkate alarak uygulama kasasının arayüzünü tekrar yeniledi. Beyaz arka planlar iOS stilinde yenilendi. En üstte kaldırılamaz uygulama kısayolları bulunuyor. Altında ise adımsayar gibi küçük baloncuklar ekleniyor. Sıralamasını özelleştirebilirsiniz.

Hava Durumu

Yeni hava durumu uygulamasında diğer şehirlerin durumunu kontrol etmek çok daha kolay. Bu kolaylık yeni bir animasyonla desteklenmiş.

Always On Display

MIUI 12 ile devrimsel yenilikler eklenen AOD özelliğine bir yenisi daha ekleniyor. Batarya durumu, bildirimler, adım sayar gibi bazı itemleri gizleyebilme seçeneğine sahip olacaksınız.

Erişebilirlik Ayarları

Erişilebilirlik ayarları çok fazla ayara sahipti ve seçenekleri bulmak oldukça zor olabiliyordu. Xiaomi bu menüye seçenekler ekleyerek istediğiniz özelliği bulmanızı kolaylaştırdı.

Kaynak:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Uygulama çekmecesi iyi olmuş yalnız biraz demode şu anki

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Redmi Note 8e bile gelmemiş adamlar 12.1 sürümüne çalışmış ey xiaomi yeter artık ver şu redmi note 8lere miui 12 kaç ay geçtiya redmi note 7ye bile vermişssiniz

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bomboş bir güncelleme. Mix 2'de kontrol merkezi harici hiçbir şey yok. Şu yazılanlardan şifre olayı belki gelir.

Üst Alt