Tekrar bir lansman yapılacağını sanmıyorum. Tarihide verdiler zaten.
Bu arada MIUI 11 i beklediğim için uyumuyorum) Genel olarak geç uyuyan birisiyim zaten
Bu Product lansmanı. Yazılım lansmanı değil. Yeni bir Redmi telefon tanıtılacak.Buyrun buradan izlersinizMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu Product lansmanı. Yazılım lansmanı değil. Yeni bir Redmi telefon tanıtılacak.
Saat bellimi mi 11Tekrar bir lansman yapılacağını sanmıyorum. Tarihide verdiler zaten.
Bu arada MIUI 11 i beklediğim için uyumuyorum) Genel olarak geç uyuyan birisiyim zaten
Türkiye Saati ile 09:30 diye biliyorum.Saat bellimi mi 11
Siz önce adabına uygun konuşun daha sonra sizinle tartışırız. Xiaomi fanı olmanız beni ilgilendirmediği gibi, xiaomi fanı olmadığınız da açıkça belli. Apple karşıtı olmak da nedir bu arada onu anlamadım, ne bu amerika oyunu diyenlerden misiniz?ErbeDesWind Senin bahsettiğin talihsizlikleri ben niye hiç yaşamadım dediğin modellerde? Miui, android one olan telefonlarını da kullandım bu markanın, ama dediğin gibi sıkıntıları hiç yaşamadım. Belli ki fabrikasyon hata varmış, o zaman ya iade isteseydin ya da garantiye yollasaydın. Kendi kullandığın sorunlu telefonları bir markaya mal edemezsin. Xiaomi fanı falan değilim. Sadece Apple karşıtı bir Android destekçisiyim. Şunu söyleyim, miui gerek kullanım gerekse yazılım özellikleriyle başka modellere geçince gerçekten aratıyor.
Apple ürünleri satın almak akılsızlık değil zevk ve tercih meselesidir. Ben saygılı konuştum siz de saygınızı yitirmeyin can sıkacak yorumlar yapmayın hocam.Kesinlikle katılıyorum hocam, ancak parası çok olan akılsızlara da boşuna nefes tüketmeyelim diyorum
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Ya zaten videoyu neden instagramdan çekerler ki. Ne eis var ne bişe. Ben kameradan çekip öyle atıyorum çiçekO zaman bu xiaominin değil instagramin ayıbıdır. Ayrıca açık ve seçik olarak bizi pahalı telefonları almaya zorlamaktır. (Anlasmalidirlar)
Amerigan oyunu değil mi?Siz önce adabına uygun konuşun daha sonra sizinle tartışırız. Xiaomi fanı olmanız beni ilgilendirmediği gibi, xiaomi fanı olmadığınız da açıkça belli. Apple karşıtı olmak da nedir bu arada onu anlamadım, ne bu amerika oyunu diyenlerden misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apple ürünleri satın almak akılsızlık değil zevk ve tercih meselesidir. Ben saygılı konuştum siz de saygınızı yitirmeyin can sıkacak yorumlar yapmayın hocam.
Ayfonda da mi eis yok?Ya zaten videoyu neden instagramdan çekerler ki. Ne eis var ne bişe. Ben kameradan çekip öyle atıyorum çiçek