Global note 9sde kilidi actiktan sonra miui 12den 11e dusurdum bu romla sorun olmadi bende. Antirolback kontrolu yapabilirsiniz yinede formda mevcut.
Sorun olmaz burayi da inceleyebilirsiniz. Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılırResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam dedıgınız kontrol u yaptım ve suan antı 1 yazıyor herhangi bir engel varmı geçiş yapablirmiyim
Dönüş yapıldı hocam teşekkürler konu çözüldüSorun olmaz burayi da inceleyebilirsiniz. Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Rica ederim hayirli olsun olacagi belliydi.Dönüş yapıldı hocam teşekkürler konu çözüldü
nasıl yaptığınızı yazar mısınız bende de anti 1 görünüyor ama android 10 rom yüklemek istediğimde şu anki sürümünüzden daha düşük diyerek yükletmiyor, hem recoveryde hem miflashta böyle oluyor kafayı sıyırmak üzereyimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam dedıgınız kontrol u yaptım ve suan antı 1 yazıyor herhangi bir engel varmı geçiş yapablirmiyim