- Adım
- EMRE
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 16
Konudaki anlatım bütün cihazlar için aynı arkadaşlar uygun rom yüklü olduğu sürece.mi9 se de nasıl yapabiliriz?
Konudaki anlatım bütün cihazlar için aynı arkadaşlar uygun rom yüklü olduğu sürece.mi9 se de nasıl yapabiliriz?
Kardeşim MiRoom 20.1.16 var yükledim mihome durduruldu hatası veriyorKonudaki anlatım bütün cihazlar için aynı arkadaşlar uygun rom yüklü olduğu sürece.
20.1.21 de deniyebilirsin bende sıkıntısız calışmıştı. Önce telefondakini sil sonra yeni apkyi at izinleri ver yeniden başlat. Yedek almayı unutma.Kardeşim MiRoom 20.1.16 var yükledim mihome durduruldu hatası veriyor
Hocam üst yorumları okusaydınız keşke sıkıntı var herkeste olmuyor bir de romun işleyişini bozuyor 4-5 defa denedim ve artık hem olmamasından hem de miui animasyon hatalarından bıktım ve evo x e geçtim çok memnunum herkese de tavsiye ederimHocam dünde değiştirdim cihaz açılmadı uzun mu sürüyor yoksa açılması ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmıyor hocam bence bir daha göz atın iki romda da başarısız oldu
Evet miui 11de animasyonlar sıkıntılı bende miui 10 kullanıyorum zaten dahaHocam üst yorumları okusaydınız keşke sıkıntı var herkeste olmuyor bir de romun işleyişini bozuyor 4-5 defa denedim ve artık hem olmamasından hem de miui animasyon hatalarından bıktım ve evo x e geçtim çok memnunum herkese de tavsiye ederim
Kurulum aynı mı?Tüm sürümlerde çalışan MiuiHome.apk dosyası konuya eklenmiştir.