- Adım
- Seyit
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 8
Ben Turkcell kullanıyorum. Hücresel veri ve Android Sistemi çok şarj yiyor durduk yere.aynı durum bendede mevcut uygulamaların otomatik başlatmalarını kapattım bi nebze iyileşti ama hala sorun devam ediyor
hücresel çok ciddi yiyor şarjı bide hattınız telekommu ?
Hücresel verinin şarj yemesi ya volteyle alakalı yada bulunduğunuz yerde telefon iyi çekmiyordur. Bende Vodafone mi 8 se MIUI 11 Android 10 kullanıyorum, volteyi açınca sarj bariz şekilde hızlı bitiyorBen Turkcell kullanıyorum. Hücresel veri ve Android Sistemi çok şarj yiyor durduk yere.
Hocam Max 2 de Volte desteği var fakat operatör desteği yok ve açamıyorum. Yatarken wifi ve mobil veri kapalı. Ona rağmen hücresel bekleme ve Android Sistemi çok şarj yiyor durduk yere.Hücresel verinin şarj yemesi ya volteyle alakalı yada bulunduğunuz yerde telefon iyi çekmiyordur. Bende Vodafone mi 8 se MIUI 11 Android 10 kullanıyorum, volteyi açınca sarj bariz şekilde hızlı bitiyor
Tamam işte. Bulunduğunuz yerde mobil şebeke sinyali zayıf geldiği için telefon şarjı çabuk bitiyor. Yatarken 2gye alıp yatın bir kaç gün deneyin düzelecektir. Ayrıca operatör desteği için ya arayın müşteri hizmetlerini yada operatörün mobil uygulamasıyla siz açın volte desteğini. Zor şeyler değil bunlarHocam Max 2 de Volte desteği var fakat operatör desteği yok ve açamıyorum. Yatarken wifi ve mobil veri kapalı. Ona rağmen hücresel bekleme ve Android Sistemi çok şarj yiyor durduk yere.