Haber MIUI 11 özellikleri

Çinli bir teknoloji üreticisi olan Xiaomi'nin akıllı telefon kullanıcılarını sunduğu MIUI isimli arayüzün yeni sürümü MIUI 11'le ilgili çalışmalar sürüyor. Şirket, 2019 yılının başlarında çalışmalarını başlattığı arayüz için iyi bir yol kat etti ve şimdi, MIUI 11'den ilk görüntüler geldi.

Xiaomi'nin daha önceki açıklamalarında MIUI 11'in yeni bir tasarıma sahip olacağı, yeni simgelere sahip olacağı ve yeni özelliklerle dolu yepyeni bir MIUI deneyimi sunacağı açıklanmıştı. MIUI 11'le ilgili ortaya çıkan ilk görsellerse şirketin, daha sade bir tasarımla karşımıza çıkacağını açıkça ortaya koyuyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI 11'le ilgili paylaşılan ekran görüntülerine yakından bakıldığı zaman MIUI 11'in genel anlamda Android 10 havası taşıdığı görülebiliyor. Bu bağlamda MIUI 11, daha sade ve şık simgelere kavuşmuş durumda.

MIUI 11'de "üretkenliği artırma" sloganıyla karşımıza çıkan Xiaomi, MIUI'nin de genel tasarımını az da olsa değiştirmiş olarak karşımıza çıkıyor. Ancak MIUI 11'in çok fazla beyaz boş alanıyla yazı stillerindeki koyuluk, dikkatlerden kaçmıyor.

Xiaomi, MIUI 11'e yepyeni özellikler ekledi
MIUI 11'in etkileyici yanlarından bir tanesi, bu arayüzle birlikte kullanılabilecek yeni özellikler. Bu özelliklerin en başında da yeni bir dosya paylaşım sistemi geliyor. Xiaomi'nin yeni sistemi Vivo ve Oppo iş birliğiyle yapılmış durumda ve bu özellik sayesinde kullanıcılar, birbirlerine kolaylıkla yüksek transfer hızlarında dosya gönderebilecekler. Ayrıca MIUI 11, konuma bağlı olarak gün doğuşu ve gün batışı saatlerini algılayarak parlaklığı değiştiren yeni bir özelliğin yanı sıra oluşturulan bir metnin rengin renklerini değiştirerek gösteren sürekli görüntüleme özelliğine de sahip.

Tüm bu yeni özelliklerle yetinmeyen Xiaomi, MIUI 11'le birlikte dinamik sesler özelliğini ve yeni bir dosya yöneticisini de kullanıcılarının hizmetine sunacak. Ayrıca Xiaomi, bazı mesajlaşma uygulamaları için karanlık mod, otomatik cevaplama ve zamanlama gibi özellikleri de MIUI 11'e dahil ediyor.
Tüm bu yeniliklerle birlikte karşımıza çıkan MIUI 11'in kullanıcılara sunulmasına da çok süre . MIUI 11'in yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılar, tüm bu özelliklerin yanı sıra daha farklı özelliklerinde olduğu yeni MIUI'ye kavuşmuş olacaklar.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Paylaşım için teşekkürler hocam

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Böyle "tamamı alıntı" gönderilerde kaynak göstermeniz bence çok daha doğru olacaktır. Her ne kadar konu içerisinde Webtekno'ya çıkan bir bağlantı olsa bile gönderinin sonunda bu yazının "asıl" sahibini belirtmeniz bence daha uygun olur. .

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Adam bir gelişme görmüş ve bizimle paylaşmak istemiş. Bir teşekkür edeceğinize neyin nasil uygun olacağı hakkında akıl veriyorsunuz. Kardeşim biraz emeğe saygı gösterin, sonra nacizane fikrini beyan edersin.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Adam bir gelişme görmüş ve bizimle paylaşmak istemiş. Bir teşekkür edeceğinize neyin nasil uygun olacağı hakkında akıl veriyorsunuz. Kardeşim biraz emeğe saygı gösterin, sonra nacizane fikrini beyan edersin.

Tamam işte karşı tarafında emeğine saygı göster demiş arkadaş da zaten Yes~~

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit