Hocam saydığınız sorunlar yok ama yeni sesler gelmiş bildirim sesi doğa sesleriydi tıkladım doğa sesleri1 oldu eski ses kayboldu gelmiyor artık.Miui 11 ilk izlenimlerim pek olumlu degil.
1. Kendi stock klavyesinde kasmalar var(gboard)
2.Simge boyutlari cok buyumus
3. Uygulama kasasına geçiş yaparken (app vault) sola kaydirinca hafif kasma var.
4. Yeni doğa sesleri gelmiş ama benim kullandigim kendi stock zil sesi (MIX) kaldırılmış.
Bonus: Bu arada hesap makinesinin taşınabilir olmasi mukemmel olmuş. En cok begendigim ozelligi de bu miui 11'in.
Hepsine tamam ama şu gboard acayip kasıyor yazarken acaba kendine gelir mi zamanla?
Bu arada telefonum note 7 global versiyon.
Hayır denemdim çünkü swiftkeyi sevmiyorum baska da adam akilli klavye uygulamasi yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
|
O sorunlar bende bugün başladı.Hocam saydığınız sorunlar yok ama yeni sesler gelmiş bildirim sesi doğa sesleriydi tıkladım doğa sesleri1 oldu eski ses kayboldu gelmiyor artık.
Miui 11 ilk izlenimlerim pek olumlu degil.
3. Uygulama kasasına geçiş yaparken (app vault) sola kaydirinca hafif kasma var.
4. Yeni doğa sesleri gelmiş ama benim kullandigim kendi stock zil sesi (MIX) kaldırılmış.
Bonus: Bu arada hesap makinesinin taşınabilir olmasi mukemmel olmuş. En cok begendigim ozelligi de bu miui 11'in.
Hepsine tamam ama şu gboard acayip kasıyor yazarken acaba kendine gelir mi zamanla?
Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bir türlü gelmedi guncelleme her telefona aynı anda gönderilmesi gereken güncelleme neden parça parça dagitiliyor şahsen anlamış degilimMiui 11 ilk izlenimlerim pek olumlu degil.
Banada gelmedi hocam inşalllah gelicek bi günMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bir türlü gelmedi guncelleme her telefona aynı anda gönderilmesi gereken güncelleme neden parça parça dagitiliyor şahsen anlamış degilim