- Adım
- Tugay
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 64 G
- Konular
- 5
rootlanmiyor iste miui 10 da denedigim yontem miui 11 olmuyor bootlop oluyirmagisk ile rootlayabilirsiniz.
rootlanmiyor iste miui 10 da denedigim yontem miui 11 olmuyor bootlop oluyirmagisk ile rootlayabilirsiniz.
Bootloop a düşüyorsa yeniden rom atman gerekir bence. TWRP aktif mi?rootlanmiyor iste miui 10 da denedigim yontem miui 11 olmuyor bootlop oluyir
Benim yaptığım yöntemi anlatıyorum size. Öncelikle bu dosyayı indirin ve twrp den flashlayın.rootlanmiyor iste miui 10 da denedigim yontem miui 11 olmuyor bootlop oluyir
Aynı sorun bende vardı bootloop olunca romu üzerine tekrar kurunca cihaz açılıyordu ama tekrar magisk yüklediğimde yine aynısı oluyordu. Eğer arkadaş benim gibi güncelleme yaptıysa uyumsuz bir modülden dolayı oluyor muhtemelenBootloop a düşüyorsa yeniden rom atman gerekir bence. TWRP aktif mi?
Size katılıyorum uyumsuz modülden kaynaklanan bir sorun.Ben her zaman sıfır kurulumdan yanayım, çünkü çok kere yaşadım rom üzerine yenisini atınca cihaz çalışsa da problemler çıkıyor ve kasmalar oluyor.Aynı sorun bende vardı bootloop olunca romu üzerine tekrar kurunca cihaz açılıyordu ama tekrar magisk yüklediğimde yine aynısı oluyordu. Eğer arkadaş benim gibi güncelleme yaptıysa uyumsuz bir modülden dolayı oluyor muhtemelen
Parti parti şeklinde dağıtılmasının önemli ve mantıklı 2 sebebi var.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bir türlü gelmedi guncelleme her telefona aynı anda gönderilmesi gereken güncelleme neden parça parça dagitiliyor şahsen anlamış degilim
Daha önce hangi cihazı kullanıyordunuz Hocam?Bildirimler hala stabil çalışmıyor. Gmaile anlık gelen mail uyarısı bazen 1-2 dk sonra geliyor. Whatsapp ta birkaç kişiyle aynı anda mesajlaşınca bazen yeni bildirim geldiğinde diğer kişiden gelen yanlış eski bildirimi gösteriyor. Benim gibi akıllı satan kullananlar için aşırı kötü. Ve bu sorunlar 1.5 sene önce cihazımı aldığımdan beridir devam ediyor. Yazılım olarak kullandığım en kötü cihaz sanırım
İPhone 6 kullanıyorumdum 4-5 yıl. Ondan öncede g2 vardı. Ve bu bahsettiğim sorunlar direk miui ile ilgili kullandığım custom romlarda hiçbir sıkıntı olmuyor.Daha önce hangi cihazı kullanıyordunuz Hocam?