MIUI 11 Miui 11 hk

cagri6717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Arkadaşlar merhaba.

Androide yeni geçtim global cihaz aldım mi9t pro.

Android 9 var şuan cihazımda ve miui 10 yüklü ama saf android uygulaması mevcut. Bilgisayar olmadan miui 11 geçme şansım var mı? Birde miui 11 global mi eu room mu geçmem lazım hoogle play de miui 11 downloader diye bi peogram var sizce ordan infirebilirmiym ?

Birde

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar merhaba.

Androide yeni geçtim global cihaz aldım mi9t pro.

Android 9 var şuan cihazımda ve miui 10 yüklü ama saf android uygulaması mevcut. Bilgisayar olmadan miui 11 geçme şansım var mı? Birde miui 11 global mi eu room mu geçmem lazım hoogle play de miui 11 downloader diye bi peogram var sizce ordan infirebilirmiym ?

Birde

Rom test aşamasında 1 hafta içerisinde sıkıntı görülmez ise tüm kullanıcılara gönderilecektir.Extra bir işlem yapmanıza gerek yok hocam.

cagri6717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cagri6717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Rom test aşamasında 1 hafta içerisinde sıkıntı görülmez ise tüm kullanıcılara gönderilecektir.Extra bir işlem yapmanıza gerek yok hocam.
Dostum saf android düzelmedi güncellemeler geldi fakat aynı devam ediyor vae mı çözümü

Esra Sözen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Esra
Cihazım
Mi9 t
Konular
1

Mi9 t kullanıyorum. MIUI global 11 güncellemesini yaptım.. ve güncellemeyi tamamladığim ilk dakikadan beri nerdeyse 2 gün giden şarjım inanılmaz hızlı tükeniyor. Full şarj artık max. 6 saat kadar gidiyor. Ve telefon kendi kendine aniden ısınıyor. Güncellemeyi yapalı 3-4 gün oldu 3 defa dondu ve ardından kendiliğinden kapanıp açıldı. Güncellemeden önce bu sorunların hiç birisini asla yaşamamıştım.

cagri6717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Mi9 t kullanıyorum. MIUI global 11 güncellemesini yaptım.. ve güncellemeyi tamamladığim ilk dakikadan beri nerdeyse 2 gün giden şarjım inanılmaz hızlı tükeniyor. Full şarj artık max. 6 saat kadar gidiyor. Ve telefon kendi kendine aniden ısınıyor. Güncellemeyi yapalı 3-4 gün oldu 3 defa dondu ve ardından kendiliğinden kapanıp açıldı. Güncellemeden önce bu sorunların hiç birisini asla yaşamamıştım.
Rezillik diz boyu desenize

Üst Alt