Xiaomi, MIUI 11'de yeni bir Güneş Işığı Modu ekran ayarını test ediyor (yeni beta rom)
20 Kasım 2019 Cevaplar: 2 Xiaomi, MIUI 11'de yeni bir Güneş Işığı Modu ekran ayarını test ediyor (yeni beta rom) Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ...
Xiaomi, MIUI 11'de yeni bir Güneş Işığı Modu ekran ayarını test ediyor (yeni beta rom) Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
akifhasan Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Akif Hasan Cihazım Note 6 Pro Meslek Düğün Fotoğrafçısı Yaş 30 Konum Konya Katılım 25 Ağustos 2016 Konular 3 Mesajlar 22 Tepkime puanı 2 Puanları 3 20 Kasım 2019 #2 Gelse bi ben ay moduna bile razıyım da gelmedi canına yandığımının
batuhan111 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım metin Cihazım Redmi Note 7 Meslek Emekli Yaş 57 Konum izmir Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 11 Mesajlar 229 Tepkime puanı 221 Puanları 58 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 akifhasan' Alıntı: Gelse bi ben ay moduna bile razıyım da gelmedi canına yandığımının Genişletmek için tıkla ... Bu iyiydi işte
akifhasan' Alıntı: Gelse bi ben ay moduna bile razıyım da gelmedi canına yandığımının Genişletmek için tıkla ... Bu iyiydi işte