Yardım MIUI 11 EU güncelleme geldi yardım...

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı guncelleyecegim farklı bir işlem yapmam gerekir mi ya da zarar verir mi. Teşekkür ederim simdiden
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Buse hanım yanlışmı anladım xiaomi.eu romda xiaomi çevirici ve mesaj uygulaması yokmu?
Selam arkadaşlar. 11.04 güncellemesi geldi fakat çentik bölümüm dışarı taşmış bi halde. Birde sürüm kararlı olduğundan dolayı tam yenilikleri kullanamıyorum ortam ekranı gibi bi bilginiz var mı daha sonrasında gelicek mi acaba ?

Hocam normal resmi kararlı sürümden bahsediyor buse hanım.

Telefon modeli nedir?

Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hocam normal resmi kararlı sürümden bahsediyor buse hanım.

Telefon modeli nedir?
Evet kararlı sürüm benimkisi, redmi note 7. Anlamadığım şey benim telefonuma o özellikler gelmeyecek mi illa beta sürümüne mi geçmem gerek

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Xiaomi çevirici ve mesaj uygulamaları geldimi?
Geldi hocam aynen. Hindistan rom yüklemiştim sırf bu yüzden onda da NFC kullanamiyordum. Bunda tüm özellikler aktif kullanıyorum. Çin tabanlı olduğu için globelde olmayan özellikler de var mesela. Telefonun ekranına iki kere dokunarak kapatiyorsun. Ama iki kara dokunarak uyandiramiyordun. Bunda var. Duvar kağıdı döngüsü vs hepsi açık şuan.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Evet kararlı sürüm benimkisi, redmi note 7. Anlamadığım şey benim telefonuma o özellikler gelmeyecek mi illa beta sürümüne mi geçmem gerek
Hocam betayla alfayla ilgisi yok. Sizin ekran türünüz IPS LCD. Her zaman açık ekran ise bir AMOLED özelliği.
Sizin telefona gelseydi ekranınız bir kaç ay sonra ölürdü. Şarjınız yarım günü bile çıkaramazdı.

Nedeni ise;
AMOLED ekranlarda siyah pikseller ışıksız olarak gösterilir. Enerji harcamaz.
LCD ekranlar ise siyah renklerin pikselleri dahi yanar. Yani AoD açık olduğunda telefonunuz kilitliyken bile sanki telefonun ekranı hiç kapanmamış gibi enerji harcar.

Kararlı sürümün keyfini çıkarın. Hiç betayla, romla kafanızı ağrıtmayın.

Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hocam betayla alfayla ilgisi yok. Sizin ekran türünüz IPS LCD. Her zaman açık ekran ise bir AMOLED özelliği.
Sizin telefona gelseydi ekranınız bir kaç ay sonra ölürdü. Şarjınız yarım günü bile çıkaramazdı.

Nedeni ise;
AMOLED ekranlarda siyah pikseller ışıksız olarak gösterilir. Enerji harcamaz.
LCD ekranlar ise siyah renkleri pikselleri dahi yanar. Yani AoD açık olduğunda telefonunuz kilitliyken bile sanki telefonun ekranı hiç kapanmamış gibi enerji harcar.

Kararlı sürümün keyfini çıkarın. Hiç betayla, romla kafanızı ağrıtmayın.

Tabii haklısınız çok teşekkür ederim ama yazı tipi değişkenliğide gelmiş umarım banada gelir :)

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Tabii haklısınız çok teşekkür ederim ama yazı tipi değişkenliğide gelmiş umarım banada gelir :)
Yazı tipi değişiklikleri gibi bir çok özellik gelecek telefonunuza. Fakat amoled ekran özelliği maalesef. Çoğu redmi note 7 kullanıcısı güncellemeyi aldı. Yakında siz de alırsınız.

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı guncelleyecegim farklı bir işlem yapmam gerekir mi ya da zarar verir mi. Teşekkür ederim simdiden
Eğer magisk ve twrp kurulu ise güncelleme yaptıktan sonra onlar bozulacak. Güncelleme den sonra twrp ve magisk yeniden kurulmalı. Bu işlem maalesef her güncelleme yaptıktan sonra tekrarlanmalıdır.

Oyla:

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Sizde Note 8 pro mu var güncelleme yaptınız mı ve bildirimler normal mi ? Bende Note 8 pro da bildirimler gelmiyor 11.02 sürümde sakıncası yoksa 11.01 sürümünü paylaşabilir misiniz

Oyla:
Üst Alt