Yardım MIUI 11 EU güncelleme geldi yardım...

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı guncelleyecegim farklı bir işlem yapmam gerekir mi ya da zarar verir mi. Teşekkür ederim simdiden
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
aynı romun güncel versiyonunu yüklediğiniz için gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp'yi kurarken şifre koymuş olmalısınız...
yok hayır şifre vs koymadım eminim

Ektradan bir de TWRP açıldığında dosyayı gösteremiyorum. yine karmaşık harflerle klasörler mevcut

Son düzenleme:
Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
yok hayır şifre vs koymadım eminim

Ektradan bir de TWRP açıldığında dosyayı gösteremiyorum. yine karmaşık harflerle klasörler mevcut
Rehber - Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme linkte chatin_62 üstadımızın yazısının şifre ile ilgili kısmında belirttiği gibi; temizlik (wipe) yaparak şifre engelini aşarsınız ancak verileriniz tümü silinir.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Rehber - Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme linkte chatin_62 üstadımızın yazısının şifre ile ilgili kısmında belirttiği gibi; temizlik (wipe) yaparak şifre engelini aşarsınız ancak verileriniz tümü silinir.
Verilerimin hepsi yedekli fakat wipe format data yaptığım da indirilmiş olan dosya da silinecek doğal olarak. Onun da yedeğimi almam lazım. Anladığım kadarıyla wipe format data yes dediğimde fabrika ayarlarına dönecek ama sistem silinmeyecek değil mi. Ondan sonra güncelleme dosyasını yükleyebilirim sanırım.

Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Selam arkadaşlar. 11.04 güncellemesi geldi fakat çentik bölümüm dışarı taşmış bi halde. Birde sürüm kararlı olduğundan dolayı tam yenilikleri kullanamıyorum ortam ekranı gibi bi bilginiz var mı daha sonrasında gelicek mi acaba ?

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Ben de 11.0.2 yi guncelleyecem hala :D

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazayım. Sorunum çözüldü. Nasılki derseniz. Gece daha önce MANUPLE hocamı rom yükletirken adımlarda telefon kilidini parmak izi vs kaldırmamı söylemişti. Ordaki adımı düşünerekten bir de telefon kilidini kaldırıp OTA'dan güncellemeyi yükle dedim. TWRP'ye girer girmez otomatik olarak güncellemeye başladı. Sıkıntısız bi şekilde de açıldı telefon. Yani sorun eğer telefon kilidini kaldırmadan günceleme yaparsanız TWRP direk enter paswoord ekranı geliyor. cancel dediğinizde de dosyaları görmüyor. Ama kilidi kaldırdığınızda güncellemeyi otomatikmen yapıyor ve restartlayıp yaklaşık 5 dk sonra telefon verileriniz kaybolmadan açılıyor. Yine de herkese yardımından dolayı çok teşekkür ederim.

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazayım. Sorunum çözüldü. Nasılki derseniz. Gece daha önce MANUPLE hocamı rom yükletirken adımlarda telefon kilidini parmak izi vs kaldırmamı söylemişti. Ordaki adımı düşünerekten bir de telefon kilidini kaldırıp OTA'dan güncellemeyi yükle dedim. TWRP'ye girer girmez otomatik olarak güncellemeye başladı. Sıkıntısız bi şekilde de açıldı telefon. Yani sorun eğer telefon kilidini kaldırmadan günceleme yaparsanız TWRP direk enter paswoord ekranı geliyor. cancel dediğinizde de dosyaları görmüyor. Ama kilidi kaldırdığınızda güncellemeyi otomatikmen yapıyor ve restartlayıp yaklaşık 5 dk sonra telefon verileriniz kaybolmadan açılıyor. Yine de herkese yardımından dolayı çok teşekkür ederim.
Xiaomi çevirici ve mesaj uygulamaları geldimi?

Oyla:
Üst Alt