Çözüldü Miui 11 den miui 9 a geçiş yaparken telefon kapandı bir daha açılmıyor yardım edin

• Konbuyu başlatan mitone
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 889

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MI6X_9.10.10_v11-9 (miui11) sürümünden MI6X_V9.5.7.0.ODCCNFA_v9-8.1 (miui9) sürümüne
Telefon Modeli
Mİ6X
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hemen durumu özetliyorum miui 11 kurulu olan cihazıma (miui 11 eu rom) miui 9 kurmak istedim (miui 9 eu rom) ve twrp üzerinden kurmaya başlattığım zaman işlem sorunsuz tamamlandı fakat telefonu yeniden başlat dediğim zaman telefon bir daha hiç açılmadı. Şimdi ne twrp ekranına girebiliyorum ne de fastboot ekranına girebiliyorum yani anlayacağınız hiç bir yere girmiyor telefon. Cihazımı bilgisayarıma kablo ile bağladığım zaman aygıt yöneticisinden cihazın adı Qualcomm HS-USB QDloader 9008 olarak görünüyor. Sanırım yüksek sürümden alt sürüme düşürmeye çalışınca soft brick olmuş. Arkadaşlar cahilliğime verin lütfen yardım edin. clap~~

Telefonumun modeli Xiaomi Mİ6X
cihazımın bootloader kilidi açık

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Beyler sorunumu hallettim allah razı olsun bu konudaki hareketleri bir bir uyguladım ve sorun ortadan kalktı. fakat konudaki "Yamalı Programmer" dosyasının linki kırık. kendim uğraşıp o dosyayı bulabildim ve o kırık dosyaların aynısı burada mevcut. allah razı olsun sizlerden teşekkür ederim :)
Sorunun çözülmesine sevindim hocam :) Allah başka keder vermesin.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Beyler sorunumu hallettim allah razı olsun bu konudaki hareketleri bir bir uyguladım ve sorun ortadan kalktı. fakat konudaki "Yamalı Programmer" dosyasının linki kırık. kendim uğraşıp o dosyayı bulabildim ve o kırık dosyaların aynısı burada mevcut. allah razı olsun sizlerden teşekkür ederim :)

Sorununuzu halletmenize ve Geri dönüş Bildirimi yaptığınız için Teşekkür ederiz hocam.
Konuyu da dosya ile güncelledim.

Oyla:
Üst Alt