Haber Miui 11 den bir kaç resim.

Yeni arayüz de 3D dokunma ve seçenekleri.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Tüm uygulamaları göremeye yarayan kaydırma özelliği.

Kısayol alanında görsel gelişmeler ön plana çıkıyor. Hava durumuna ve tarih üst alana eklendi. Uygulama kısayolu artık daha hoş bir görünüme sahip.

Yeni uygulama simgeleri.

Always on Display

Aslında, bu özellik bazı cihazların Beta sürümünde zaten mevcut. MIUI 11, tüm Amoled ekran cihazlarında mevcut olacak.

pil tarama özelliğinin arayüzünde küçük değişiklikler var. Güç tasarrufu ve diğer alanlara kısayol ile erişebilirsiniz.

Hızlı şarj simgesinde değişiklik.

Ayarlar menüsü

Yeni bildirim animasyonu

Çentikli telefonlar için yeni ayar

Yeni dosya yöneticisi görünümü

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yeni mi tarayıcı arayüzü

İleride muiu 10 beta ile de gelecek olan bildirim özelleştirmeleri ve şifre yöneticisi

Burada bulunan özellikler görseli olduğu için konuya eklendi bunun dışında extra güç tasaruf modu , bildirim simge ve bildirim paneli özelliştirmeleri , bildirim özelliştirmeleri, karanlık modi , tam ekran sistem hareketleri,camera api2 desteği, yüz verisi ile uygulama kilidi açma çoğu telefona gelecek, miui camera 3.0 AI, dijital uygulama sayacı, ,vs .... gibi diğer özelliklerde gelecektir.

Son düzenleme:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
ellerinize salik hocam.Bazi ozellikler siz demiw miui 10-da var zaten ama bazilarida 11 ile gelecek benim icin en merkali olan camera api2 desteği olacagini yazmiwsiniz yani redmi note 4 mido cihazlarina miui 10 ile beraber camera api2 desteği kesilmiwdi ama aktiv olursa super olur valla ve kaynak belirtmemiwsiniz

s8fkt9mr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asa saskas
Cihazım
REDMI NOTE4
Konular
0
MIUI Xiaomi'nin PR görevini başarı ile yerine getirmiştir
Fakat bundan ibaret artık şimdilerde arayüz konusunda herkes bişiker sunuyor
MIUI 9 ya da 10 farketmez ikonların yerini şeklini değiştirmek yenilik diye sunan ÇİNLİLER bunlara kafa yoracağına

Malzeme kalitesinde yeniliğe gitmeleri arayüz süslemesinden çok daha etkileyici olıcaktır
XIAOMI ve HUAWEI kullanan birisi olarak

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76

Bu da benden olsun. MIUI 11 dosya yöneticisinin ekran görüntüsü. Telegram'da gördüm.

MIUI 11 görünüşe göre hayal kırıklığı olacak gibi duruyor zira hiçbir yenilik göremedim.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Eğer paylaştıklarınızı bize yenilik diye yutturacaklarsa Klasik ve modern temanın yanına bir tema daha açıp bunları yapabilirlerdi. Ya da sayın Ottoman hocamdan yardım alabilirlerdi. Tema gibi basit yenilikler beklemiyoruz ki biz. Daha köklü daha farklı yenilikler olsun, gördüğümüz zaman biraz heyecan uyandırsın içimizde. En basitinden Young Forever Temasını gördüğüm zaman acayip heyecanlanmıştım. Basit bir geliştirici bile Miui ana güncellemelerinden daha çok heyecanlandırdı beni. Bu çinli arkadaşların bu konuda daha çok çalışması gerek. Miui beta sürümlerine göre birçok şeyin değişmesi gerekiyor aslında. Ama yenilik olarak verilenler hep betada olan şeyler. Bu işin hiçbir heyecanı yok.wait~~

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Eğer paylaştıklarınızı bize yenilik diye yutturacaklarsa Klasik ve modern temanın yanına bir tema daha açıp bunları yapabilirlerdi. Ya da sayın Ottoman hocamdan yardım alabilirlerdi. Tema gibi basit yenilikler beklemiyoruz ki biz. Daha köklü daha farklı yenilikler olsun, gördüğümüz zaman biraz heyecan uyandırsın içimizde. En basitinden Young Forever Temasını gördüğüm zaman acayip heyecanlanmıştım. Basit bir geliştirici bile Miui ana güncellemelerinden daha çok heyecanlandırdı beni. Bu çinli arkadaşların bu konuda daha çok çalışması gerek. Miui beta sürümlerine göre birçok şeyin değişmesi gerekiyor aslında. Ama yenilik olarak verilenler hep betada olan şeyler. Bu işin hiçbir heyecanı yok.wait~~
Estağfurullah hocam biz kimiz ki, bizden yardım alacaklar. :$

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Mesajlarınızın çoğunu okudum genel olarak herkes beta da bu özelliklerin olduğunu söylemiş katılıyorum bende ama konunun sonunda getirilecek diğer özelliklerde mevcut ve belki daha fazlası da olabilir internete düşmemiş. Sanırım miui 11 in hayal kırıklığı olmasının sebebi bu özelliklerin beta sürümlere dahil edilmesi olmuş gibi. İnsanlar bunu test ettikleri için yenilik gibi düşünmüyor. Bekleyip göreceğiz.

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Bu arayüz one ul. nin bile çok gerisinde kaldı belkide alıştığımızdan sıkıcı geliyor mesala daha yumuşak birşey yapabilirler karanlık mod yazı tiplerini tüm ülkelere açabilirler şuan bu arayüz berbat içim sıkılıyor sürekli başka tema kullanıyorum sistem uygulamaları başlı başına bir sorun çok fazla uygulama var gereksiz bu sürümde de değişmezse saf androide geçeceğim tertemiz android Q ile karanlık mod gelirse hiçbir eksiği kalmaz bekleyip göreceğiz.

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
camera api2 desteği derken root atmak zorunda kalmayacağım o zaman doğru mu anladım ve çentik bildirim muhabbetini düzeltirler mi sizce bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi beni özellikle camera api2 desteği gcam muhabbeti için eğer doğru anladıysam çok iyi ya

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bu arayüz one ul. nin bile çok gerisinde kaldı belkide alıştığımızdan sıkıcı geliyor mesala daha yumuşak birşey yapabilirler karanlık mod yazı tiplerini tüm ülkelere açabilirler şuan bu arayüz berbat içim sıkılıyor sürekli başka tema kullanıyorum sistem uygulamaları başlı başına bir sorun çok fazla uygulama var gereksiz bu sürümde de değişmezse saf androide geçeceğim tertemiz android Q ile karanlık mod gelirse hiçbir eksiği kalmaz bekleyip göreceğiz.
OneUI ile yarışabilecek bir arayüz olduğunu düşünmüyorum. Samsung bir yenilik yaptı, tam yaptı. Xiaomi'den de beklerdim ancak MIUI 11, MIUI 10'un betasına verilecek yeni bir isimden fazlası değil gibi duruyor.

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
camera api2 desteği derken root atmak zorunda kalmayacağım o zaman doğru mu anladım ve çentik bildirim muhabbetini düzeltirler mi sizce bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi beni özellikle camera api2 desteği gcam muhabbeti için eğer doğru anladıysam çok iyi ya
Müsait olunca cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt