Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karantina abi yasak o yüzden bende diyorum ki eğer pcden rom indir diyceksen diğer telefondan indireyim microsd kartına kartı da bu telefona takip yüklemeye çalışym olmaz mi
Bak abi sorun twrp de değil işlem açıklamaları cok kısa dar tutmuşsun o yüzden anlamayip yaptım benim hatam diğer telefondan indirsem biraz açık bı şekilde fotoğraf atsam anlatirmisin
Bak abi sorun twrp de değil işlem açıklamaları cok kısa dar tutmuşsun o yüzden anlamayip yaptım benim hatam diğer telefondan indirsem biraz açık bı şekilde fotoğraf atsam anlatirmisin
Abi adimlari herkesin bildiği şekilde anlatmissin farkettiysen bu işlemleri yapmadan önce en az bı 5 6 soru sordum zaten korkudan başjma geldi mesela android9 için link bu veya önce twrp açılır su menüye girilir bu menüde su secenekleri işaretleyip sistemi sifirliycaksiniz gibi uzun uzun anlatmalar benim gibi bilmeyenlerin işine çok yarar kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp-ya gidiyoruz ve bu işlemleri yapıyoruz:
1. Wipe (OTG ve Micro SD haric)
2. Data format ediyoruz (yes yazmakla)
3. Reboot twrp - dan twrp - ya
4. İnstall basıyoruz ardından sd seçip deodex roma yol gösteriyoruz. Rom kurulduktan sonra
5. Reboot sistem ediyoruz. Bu kısmı daha uzun açarsanız sevinirim belki başkası da anlamiycaktir çünkü böyle şeyler için videolu anlatımlar daha iyi benim gibi bilmeyenler açısından 3.maddeyi anlamadan yaptım ben veya atladım o kısmı
Hocam indi şimdi cihazı kapatip takayim mı microsdyi
Şuan installdan sdcard içine bakiyorum dosya yok ama diğer telefona bakıyorum var ne yapmam gerek