- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi Note 8pro
- Konular
- 4
Hocam twrp'nin farkli olmasi bir sorun yaratir mi sahsen bilmiyorum. İndirmenin donmasinin sebebi sunucu kaynakli ya da internetinizden kaynaklaniyor olabilir.Twrpyi bu forumdan yüklemedim abi herkesin kullandığını yükledim 1 kere root attım 2 ay önce şuan ısınma batarya sorunu yüzünden format attım twrp üzerinden düzelmedi şimdi direk room yüklemeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan indiriyorum ama %32de takılı kaldı
Sorun yaratır. Mesela orange fox ile bu sürümü kurduğumuz zaman magisk yüklenmiyor. Yani root gömülü olmuyor. Yeniden magisk kurmak lazım gelir. Başka twrp ile denemedim. Yapımcının önerdiği twrp forumda olan.Hocam twrp'nin farkli olmasi bir sorun yaratir mi sahsen bilmiyorum. İndirmenin donmasinin sebebi sunucu kaynakli ya da internetinizden kaynaklaniyor olabilir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef yoktur.mi 6 için link varmi?
Aşamaları tam olarak yapmalısınız format data yapmamışsınız muhtemelen. Rom'u bilgisayara indirip telefon twrp modunda iken telefona atınYa dediklerinizi yaptım telefon habire otomatik kendini açıp kapatmaya başladı şuan twrp ekranindayim formatlandigi için indirdiğim rom silinmiş twrpden çıkarsam habire resetlencek napmam lazım yardimmm
Telefonda micro Sd varmı?Yeni olduğum için tam anlamıyorum yani biraz daha aşamaları acarmisiniz rica etsem bilgisayarım yok reset atıp tekrar indirsem olmaz mı olmazsa nasıl eski haline döner yardımck olur musun