Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Android 9 için olanı yüklesem sadece 10'a geçmek istemiyorum olur dimi?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Android 9 romunu twrp'den flashlıyorum doğru mudur?
Eğer şuan android 9'da iseniz android 9 rom'unu yükleyin. Android 10'da iseniz önce fastboot ile sürüm düşürün daha sonra android 9'u twrp'den yükleyin

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
merhabalar herkese. bu romu kullanırken kamerada ciddi ciddi takılmalar yaşıyorum. birde ufak ufak telefonda gezinirken takılmalar mevcut. kamerada ki problem sadece normal modda yapıyor ama 64 MP yada video modlarında vs problem yok sadece 1X zoomda açıldığında aşırı takılmalar mevcut sıfırlayıp baştan kurmayı düşünüyorum ama oda zahmetli. bir şekilde çözen oldu mu bu problemlerle karşılaşıp ?
Merhaba. Bendede bu sorun mevcuttu bende android 9 deodexe geçtim sorun yok artık. Arasında hiçbir fark yok android 9 deodexe geçebilirsin rahatlikla.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kamera ve takılmalar romdan kaynaklanmıyor. Benim telefonum 6/64 . Kullandığım rom android 10. Bu romda iken hiç bir vakit böyle sorunlar olmadı. Magiskte her hangi bir modül kurulu ise o yüzden ola bilir. Exposed ve Selinux iyi çalışmıyor. Kurulduğu zaman donmalar olur.

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Kamera ve takılmalar romdan kaynaklanmıyor. Benim telefonum 6/64 . Kullandığım rom android 10. Bu romda iken hiç bir vakit böyle sorunlar olmadı. Magiskte her hangi bir modül kurulu ise o yüzden ola bilir. Exposed ve Selinux iyi çalışmıyor. Kurulduğu zaman donmalar olur.
Peki bunun çözümünü bulabilirmiyiz.

Üst Alt