Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam bu romu kurarken anladığım Android 9 dan deodex 9 a geçmek istiyorsak deodex 9 kuruyoruz. Ama 9 dan 10 geçmek için önce resmi android 9 olan romu android 10 güncelledikten sonra deodex romu twrp üzerinden kuruyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam artı olarak ben Endonezya 9 rom kullanıyorum geri dönmek istediğimde fastboot üzerinden Endonezya 9 romu tekrar flaslama yapmam yeterli midir?
Evet doğru

Yeterlidir

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu rom ile LTE Only mode kullanmanın kolay bir yolu var mı acaba?
Miui Pro'da şebeke ayarları menüsünde LTE Only seçeneği vardı bunda yok maalesef.
Telefon bilgileri kısmı ve engineer modu da bu telefonda işe yaramıyor maalesef.
Oradan seçim yapsam bile yine düşüyor şebeke.

Alternatif bir yol varsa paylaşırsanız sevinirim.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
hocam muiupro'dan ne için geçtiniz?

birincisi miuipro daha karmaşık geldi. deodex daha sade diye düşündüm.
ikincisi şarj konusunda ilk gün gerçekten hiç tatmin etmedi tamamen temiz kurulum yaptığım halde içime sinmedi.
miuipro yu beğenen illa çıkacaktır ancak normal kullanırım ama eklentiler vs de istiyorum diyen birisi için deodex gerçekten güzel.

adaway
dolby
vanced
ve temalar harici eklentisiz kullanıyorum ve çok memnunum

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
birincisi miuipro daha karmaşık geldi. deodex daha sade diye düşündüm.
ikincisi şarj konusunda ilk gün gerçekten hiç tatmin etmedi tamamen temiz kurulum yaptığım halde içime sinmedi.
miuipro yu beğenen illa çıkacaktır ancak normal kullanırım ama eklentiler vs de istiyorum diyen birisi için deodex gerçekten güzel.

adaway
dolby
vanced
ve temalar harici eklentisiz kullanıyorum ve çok memnunum

bende miuipro'dayım şimdi. deodex'ten memnundum ama miuipro'nun aşağı kalır yanı yok bence. Herhangi bir bug yüzünden falan mı döndünüz diye merak ettim. Benim için de dolby+viper4android olsun yeterli. onu da iki sürümde de selinux mode changer apk ile çalıştırabiliyorum maalesef:(

miuipro'da kadar yaşadığım tek sıkıntı widevine sertifikası L3 görünüyor. onun dışında şu an için herhangi bir bug'a rastlamadım. eklentiler mi yoksa L1 mi ikisi arasında kararsız kaldım. 1'er ay kadar kullanıp görmek lazım.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Karanlık ortamlarda parlaklığı otomatik minimum ayarlamak için. Kurulması magisk modül gibi kuruluyor.
1-ci sayfaya eklendi.

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
merhabalar herkese. bu romu kullanırken kamerada ciddi ciddi takılmalar yaşıyorum. birde ufak ufak telefonda gezinirken takılmalar mevcut. kamerada ki problem sadece normal modda yapıyor ama 64 MP yada video modlarında vs problem yok sadece 1X zoomda açıldığında aşırı takılmalar mevcut sıfırlayıp baştan kurmayı düşünüyorum ama oda zahmetli. bir şekilde çözen oldu mu bu problemlerle karşılaşıp ?

tiemsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
merhabalar herkese. bu romu kullanırken kamerada ciddi ciddi takılmalar yaşıyorum. birde ufak ufak telefonda gezinirken takılmalar mevcut. kamerada ki problem sadece normal modda yapıyor ama 64 MP yada video modlarında vs problem yok sadece 1X zoomda açıldığında aşırı takılmalar mevcut sıfırlayıp baştan kurmayı düşünüyorum ama oda zahmetli. bir şekilde çözen oldu mu bu problemlerle karşılaşıp ?
bende de var o sorun bu romu kullanmıyorum global android 10 miui 11.01 var çözümü yok '(

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kamera uygulamasının verilerini temizlediniz mi?

Üst Alt