- Adım
- Abdurrahman
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 3
Hayır. 5GHz kullanmaya devamBu romda Bluetooth açınca 2.4ghz de internet yavaşlama sorunu çözülüyor mu ?
Hayır. 5GHz kullanmaya devamBu romda Bluetooth açınca 2.4ghz de internet yavaşlama sorunu çözülüyor mu ?
Bu romda Bluetooth açınca 2.4ghz de internet yavaşlama sorunu çözülüyor mu ?
Hocam rom root'lu geldiği için çözümü var.Hayır. 5GHz kullanmaya devam![]()
İlginçtir ilk bu işlemi denedim ve hız normalleşti 2.4GHz de. bir müddet sonra hızda dalgalanmalar başladı stabilite bozuldu.Hocam rom root'lu geldiği için çözümü var.
Rehber - Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)
***Bu işlemi gerçekleştirmek için root yetkisi gerekmektedir. Merhabalar, bildiğiniz gibi herhangi bir bluetooth aygıtına bağlı olduğumuzda wifi hızında dehşet verici bi düşüş kaybı yaşanıyor. Bir çok yöntem denedim ve alakasız bir şekilde bu hizmet kapatma işlemi işe yaradı. Bu işlemi...forum.miuiturkiye.net
Hocam ben kullanıyorum şuan sıkıntı yok. Herhalde bazen işe yaramıyorİlginçtir ilk bu işlemi denedim ve hız normalleşti 2.4GHz de. bir müddet sonra hızda dalgalanmalar başladı stabilite bozuldu.
Sırf bu Bluetooth açık internet hızının düşmesi sorunu (birde endonezya rom kurmak) için, telefonu bl açıp root ladım. Fakat bu ve Bluetooth 1.6 ayarı bende işe yaramadı. Hız düşmesi ve aşırı hız dalgalanması devam etti.Hocam rom root'lu geldiği için çözümü var.
Rehber - Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)
***Bu işlemi gerçekleştirmek için root yetkisi gerekmektedir. Merhabalar, bildiğiniz gibi herhangi bir bluetooth aygıtına bağlı olduğumuzda wifi hızında dehşet verici bi düşüş kaybı yaşanıyor. Bir çok yöntem denedim ve alakasız bir şekilde bu hizmet kapatma işlemi işe yaradı. Bu işlemi...forum.miuiturkiye.net
Hatırlatmış olayım. Sakın TWRP den flashlama yapıp 9'a dönmeyin hocam.Android 10 yerine simdi 9 u kuracam. Android 10'da bende donmalar mevcutlaştı. Kamera açarken olsun nette dolaşırken olsun bakalim android 9 deodexte boyle olacakmi.
Eyw dostum uyarın için. Evet öyle yapmam.Hatırlatmış olayım. Sakın TWRP den flashlama yapıp 9'a dönmeyin hocam.
Android 9 fastboot üzerinden kuruluyor.Android 10 yerine simdi 9 u kuracam. Android 10'da bende donmalar mevcutlaştı. Kamera açarken olsun nette dolaşırken olsun bakalim android 9 deodexte boyle olacakmi.
bende de var o donma kasma bi türlü çözemedim yaEyw dostum uyarın için. Evet öyle yapmam.