- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Konu sabite alınmıştır
%90 %20 arası 10 saat ekran süresi alıyorum. Pil tasarrufu kapalı şekildepil durumu nedir,kuranlar yardımcı olabililirmi ? stok miui 11 android 10 ile greenify,adaway vs ile ort kullanımda 11-12 saat alıyorum değer mi geçmeye.?
teşekkürler.hemen hemen aynıymış. bu arada bir bilgi daha vereyim eger adaway kurup etkinleştirdikten sonra devre dışı bırakırsanız telefon fastboota düşer. yapacaklar dikkatli olsun.%90 %20 arası 10 saat ekran süresi alıyorum. Pil tasarrufu kapalı şekilde
Bizde çıkıyor hocam isterseniz internetten modülü indirip yükleyinBir şey soracağım rom güzel ve sorunsuz ama gömülü gelen magiskte 7-8 modul dışında hiçbir şey çıkmıyor (Güncel gözükmesine rağmen). indirilecek pek bir şey yok youtube vanced felan arıyorum hiçbiri çıkmıyor neden olabilir
hocam vanced ın yeni sürümü çıkmış o da xsplit ile yüklenebiliyor apks olduğu için siz eski sürümü mü kullanıyorsunuz ki acabaBizde çıkıyor hocam isterseniz internetten modülü indirip yükleyin
üye bir arkadaş paylaşmış ama eski versiyon sanırım bu ben de yeniyi apk olarak kullanayım en iyisiApk versiyon kullanıyoruz
Customiuizer konunuzu bulamadım yardımcı olur musunuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Customiuizer kesinlikle olması gerekiyor hocam. Nasıl yüklendiği hakkında forumda konusu var şuan