Magisk gelmedi mi halen?bende magisk hiç gelmedi ? bir problem mi var acaba ?
onu hallettim hocam. arkadaşa verdiğinizi yükledim ordan ziple twrp üzerinden yükledim magisk var. netflix problemim doğdu şuanda yukarda yazdım sorunu. bilginiz varsa çok memnun kalırımMagisk gelmedi mi halen?
Öncelikle magiske girin sonra solda menü var orada indir diye seçenek var ona basın ve şu modülü indirinonu hallettim hocam. arkadaşa verdiğinizi yükledim ordan ziple twrp üzerinden yükledim magisk var. netflix problemim doğdu şuanda yukarda yazdım sorunu. bilginiz varsa çok memnun kalırım
downloadlar bitsin hemen deneyeceğim. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimÖncelikle magiske girin sonra solda menü var orada indir diye seçenek var ona basın ve şu modülü indirin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonu yeniden başlatın yazar altta basın ve yeniden başlasın
Telefon yeniden baslatildiktan sonra magiske girin ayarlara basıp magisk hide ayarını aktif yapın
Bunları aktif ettikten sonra telefonun ama menüsüne gelip Google play'a basılı tutun ve ayrıntılara basıp güncellemeri geri al deyin dedikten sonra telefonu yeniden başlatın ve Google play'a girin. Google Play'de ayarlara girin ve en alta gidin . Play protect sertifikası sertifikalı yazıyor olması gerek eğer olur ise Netflix indirilebilir
Öncelikle magiske girin sonra solda menü var orada indir diye seçenek var ona basın ve şu modülü indirin
Telefonu yeniden başlatın yazar altta basın ve yeniden başlasın
Telefon yeniden baslatildiktan sonra magiske girin ayarlara basıp magisk hide ayarını aktif yapın
Bunları aktif ettikten sonra telefonun ama menüsüne gelip Google play'a basılı tutun ve ayrıntılara basıp güncellemeri geri al deyin dedikten sonra telefonu yeniden başlatın ve Google play'a girin. Google Play'de ayarlara girin ve en alta gidin . Play protect sertifikası sertifikalı yazıyor olması gerek eğer olur ise Netflix indirilebilir
Hocam indirdiğiniz romu tekrar TWRP üzerinden yüklediniz mi? Bence bir deneyin bilgileriniz zaten gitmiyorO
O modülü indirsem hide özelliği gelir mi bana da![]()
Magisk normalde yüklü geliyor ama bir hata olmuş sizderomu yükledim dünden beri aktif kullanıyorum. iyi yanları kötü yanları olarak ayırmak isterim
İyi yanları:
PİL KONUSUNDA ÇOK İYİ
menü geçişleri vs daha çok seçenek var
klavyeyi istersek değiştirebiliyoruz
MIUI arama ve mesajlaşma
gereksiz uygulamalar yok daha stabil
ultra tasarruf bir harika
Kötü yanları:
magisk yüklü gelmedi kendim bir şekilde yükledim
Netflix yüklenmiyor sonradan bir kaç ayarla yükledim