Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

lojistik9p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi max prime
Konular
1
Hocam hangi uygulamaya izin verdiniz söyleyin ben de ugrasmiyim bölge değiştirme ile felan
Hocam Ayarlarda Uygulamalar/Uygulamalari Yonet kismina gelip duvar kagidi dongusunu bulun. Duvar kagidi dongusune butun izinleri verin, restart yapin. Kilit ekrani ayarlarindan duvar duvar kagidi donguzunu acin. Calisacaktir....

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam Ayarlarda Uygulamalar/Uygulamalari Yonet kismina gelip duvar kagidi dongusunu bulun. Duvar kagidi dongusune butun izinleri verin, restart yapin. Kilit ekrani ayarlarindan duvar duvar kagidi donguzunu acin. Calisacaktir....
Sağolun

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Yukleyeceginizi söyleseydiniz IMEI yedeği alınız derdik. Keşke söyleseydiniz

Burada diğer arkadaşlarada referans olmuş oldum, imei de herhangi bir sıkıntı olmadı şükür :) rom ile ilgili yorumlarımı 2 3 gün sonra yapacağım. öğrenmek istediğim şey şu an bu yüklü olan twrp ile hangi romları yükleyebilirim ve nelere dikkat etmem gerek ? teşekkür ederim..

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Burada diğer arkadaşlarada referans olmuş oldum, imei de herhangi bir sıkıntı olmadı şükür :) rom ile ilgili yorumlarımı 2 3 gün sonra yapacağım. öğrenmek istediğim şey şu an bu yüklü olan twrp ile hangi romları yükleyebilirim ve nelere dikkat etmem gerek ? teşekkür ederim..
Custom romlar arasında geçiş yaparken çok dikkatli olun.
Bir de çoğu custom rom(aosp olanlar özellikle) bazı uyumsuzluklari ve çalışmayan özellikleri vardır. Mesela 64 MP kamera çalışmaz çoğu custom romda. Telefonunuza root var şuan. Root isteyen her uygulamayı denemeyin cihaz bootloop veya brick olabilir. Özellikle magiskten önünüze gelen her modülü yüklemeyin. Tavsiyelerim bu kadar

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Anlıyorum teşekkür ederim arkadaşım. Bir kaç sorum olacak rica etsem cevaplayabilirmisiniz.

1- Şu durumda güncelleme alır mı?

2- istersem fastboot rom ile herşeyi ilk gün ki gibi yapabilirim herhalde değil mi?

3- costum rom yüklerken Android 9 olsa herhangi bir sıkıntı olur mu?

4- bu rom haricinde tavsiye ettiğiniz rom veya romlar var mı?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Anlıyorum teşekkür ederim arkadaşım. Bir kaç sorum olacak rica etsem cevaplayabilirmisiniz.

1- Şu durumda güncelleme alır mı?

2- istersem fastboot rom ile herşeyi ilk gün ki gibi yapabilirim herhalde değil mi?

3- costum rom yüklerken Android 9 olsa herhangi bir sıkıntı olur mu?

4- bu rom haricinde tavsiye ettiğiniz rom veya romlar var mı?
1- Almaz el ile güncelleme yapacaksınız
2-evet
3-android 10'dan android 9'a TWRP ile geçiş yaparsanız cihaz brick olur yetkili hesap ile açılması gerekir
4- Bu rom haricindeki romların bazı hataları var tavsiye etmiyoruz

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Kusura bakma hocam sorular arka arkaya geliyor :)

1- miuipro vs rom yükleyenler var bunların hepsi mi sorunlu?

2- Birde şu an kullanmakta olduğumuz Deodex Endonezya romun düzenleyicisi kim acaba ve ne kadar güvenilir sorusu geldi aklıma.?

3- Google play da netflix görünmüyor bunu nasıl yüklememi tavsiye edersiniz?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kusura bakma hocam sorular arka arkaya geliyor :)

1- miuipro vs rom yükleyenler var bunların hepsi mi sorunlu?

2- Birde şu an kullanmakta olduğumuz Deodex Endonezya romun düzenleyicisi kim acaba ve ne kadar güvenilir sorusu geldi aklıma.?

3- Google play da netflix görünmüyor bunu nasıl yüklememi tavsiye edersiniz?
1. Magisk Manager- de Google-ye ait tüm uygulamaları hide edin.
2. Pley Store - keş ve güncellemeni silin
3. Telefonu restart edin.
Sonra Netflix yükleyin
.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

saddosa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadullah
Cihazım
Note 11pro viva
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Var hocam
Hocam sizin cihaz hindistan uretimiydi sanırsam kera706 hocam açıklama yapana kadar bekleyin. Belki sıkıntı çıkabilir romu yüklerken. Tam emin olduktan sonra yüklersiniz
MUHAMMET hocam iyi geceler dün netflixin görüntü kalitesi düşük diye araştırırken widevine l1 sertifikası hakkında forumda yazı gördüm drm infodan baktım l1 görünüyordu sonra twrp ile l1 sertifikası flasladım flaslamaz olaydım tekrar bakınca l3 olmuş sonra bi kaç kişi l1 sertifikasının imei gibi artık dönüşü olmayacağını yazmıslar twrpde yedeğim vardı tekrar yediği kurdum ama hala l3 görünüyor ne yapmam lazım

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
MUHAMMET hocam iyi geceler dün netflixin görüntü kalitesi düşük diye araştırırken widevine l1 sertifikası hakkında forumda yazı gördüm drm infodan baktım l1 görünüyordu sonra twrp ile l1 sertifikası flasladım flaslamaz olaydım tekrar bakınca l3 olmuş sonra bi kaç kişi l1 sertifikasının imei gibi artık dönüşü olmayacağını yazmıslar twrpde yedeğim vardı tekrar yediği kurdum ama hala l3 görünüyor ne yapmam lazım
Yedegi kurmazdan önce twtp üzerinden dalvik keş ve keş temizleyin. Çözülmezse romu yeniden kurmanız lazım. Yukarıdaki mesajda gösterilen gibi de etmeniz lazım.

Üst Alt