Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
merhabalar global miui 12.0.6 romundan bu roma geçmek istiyorum twrp kurup rom dosyasını twrp üzerinden yüklesem sıkıntı olurmu acaba
hayır olmaz hocam twrp kurup direkt olarak a10 deodex gecebilirsin

sncrkyrn46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sencer
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Wipe da yapmanız gerekiyor. İlk mesajda android 10'dan android 10 geçişi var. Onu okumanız gerekiyor
teşekkürler hocam inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız :) son olarak erkan süresinde artış oluyormu mesela şuan 1 aylık telefonda 7 saat filan alıyorum 11 12 saat alanları gördüm forumda imrendim doğrusu onları

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
teşekkürler hocam inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız :) son olarak erkan süresinde artış oluyormu mesela şuan 1 aylık telefonda 7 saat filan alıyorum 11 12 saat alanları gördüm forumda imrendim doğrusu onları
10 saat alırsınız normal kullanımda

sncrkyrn46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sencer
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
10 saat alırsınız normal kullanımda
hocam ben geçtim şuan ama memnun olmadım ön kamera çalışmıyor ve telefon çok kasmaya başladı tekrar global roma dönmek isiyorum mi flash üzerinden mi yapacağım bunu

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0
hocam ben geçtim şuan ama memnun olmadım ön kamera çalışmıyor ve telefon çok kasmaya başladı tekrar global roma dönmek isiyorum mi flash üzerinden mi yapacağım bunu
Hocam kamera sorunun varsa romu temiz kurmamissin bence sıfırdan gir wipeleri yap format data yap restart reco yap sonra romu kurup restart sistem de

sncrkyrn46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sencer
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Hocam kamera sorunun varsa romu temiz kurmamissin bence sıfırdan gir wipeleri yap format data yap restart reco yap sonra romu kurup restart sistem de
hocam denedim global rom da yükledim miui 11 global sürüme geçtiğimde ön kamera yine çalışmıyor ama miui 12 sürümüne geçince sorun düzeliyor bende miui 12 sürümünü kullanmak istemiyorum ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok dünden beri uğraşıyorum

Üst Alt