- Adım
- Gökmen ÇELİK
- Cihazım
- Redmi NOTE 8 PR
- Konular
- 12
Ön kamera sorunu miui 12 güncelleyince düzeliyorÖn kamera çalışmıyor uyarı alıyorum neden acaba tek sorun
Ön kamera sorunu miui 12 güncelleyince düzeliyorÖn kamera çalışmıyor uyarı alıyorum neden acaba tek sorun
Mi 12güncelleme yapınca mi11 deodex kaybetmez giyim.Ön kamera sorunu miui 12 güncelleyince düzeliyor
DEODEX miui 12 şuan yok bildiğim kadarıyla miui 12 için stock rom veya custom rom greeashan tavsiye ederimMi 12güncelleme yapınca mi11 deodex kaybetmez giyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 12güncelleme yapınca mi11 deodex kaybetmez giyim.
İlk defa duydum. İmei'yi doğru attığınıza emin misiniz?Merhabalar arkadaşlar ben nasıl oluyor anlamıyorum ama bu romu yükleyince benim IMEI siliniyor şaka gibi ama gerçektende tekrar aynı işlemi yapıyorum ve tekrar siliniyor bu konuda bir bilgisi olan var mı repair işleminden sonra global romda sabit mi kalmalıyız
muhammed abi çok sağ ol sayende birşey fark ettim şimdi nvram nvdata yedeğim android 9 için vardı ben android 10 yerine 9 yükliyip eğer tekrar silinirse o yedekleri geri yükleyip denicem (youtubeda malum herkesin gördüğü adamdan yaptım harfi harfine yöntemde eng romla)İlk defa duydum. İmei'yi doğru attığınıza emin misiniz?
IMEI nasıl gidiyor? Arama gelen yapamıyor musunuz yoksa IMEI alınamıyor mu diyor sistem?muhammed abi çok sağ ol sayende birşey fark ettim şimdi nvram nvdata yedeğim android 9 için vardı ben android 10 yerine 9 yükliyip eğer tekrar silinirse o yedekleri geri yükleyip denicem (youtubeda malum herkesin gördüğü adamdan yaptım harfi harfine yöntemde eng romla)
Merhabalar arkadaşlar ben nasıl oluyor anlamıyorum ama bu romu yükleyince benim IMEI siliniyor şaka gibi ama gerçektende tekrar aynı işlemi yapıyorum ve tekrar siliniyor bu konuda bir bilgisi olan var mı repair işleminden sonra global romda sabit mi kalmalıyız