Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
O zaman MIUI 12 Endonezya yükleyin. Kendiniz temizleyin romu daha iyi olur sizin için. Yada cfw rom kullanabilirsiniz.
Magisk yüklü olan rom daha iyi oluyor ugrastirmiyor en azindan malum çin versiyon olunca root islemleri ugrastiriyor

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Magisk yüklü olan rom daha iyi oluyor ugrastirmiyor en azindan malum çin versiyon olunca root islemleri ugrastiriyor
Aslında normal versiyon ile çin versiyonu arasında root atma yönteminde pek fark yok. 2-3 adım daha fazla sadece. Ben kendimde aynı sorunu yaşasam ya cfw atarım yada miui12 atarım. Çünkü telefonu kullanıyorum. Neden eksik yani olsun ki :)

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Aslında normal versiyon ile çin versiyonu arasında root atma yönteminde pek fark yok. 2-3 adım daha fazla sadece. Ben kendimde aynı sorunu yaşasam ya cfw atarım yada miui12 atarım. Çünkü telefonu kullanıyorum. Neden eksik yani olsun ki :)
miui12 daha güzel endonezya rom şarj fazla gidiyor gibi sanki ama muhtemelen bugün endonezya rom kurup root yapmaya çalışıcam

servetinanc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
11
Romu ilk kurduğumda mesela Pubg mobile Hdr>Aşırı yüksekte oynanılabiliyor du.
İkinci yüklemem de ise aynı performansı alamadım yani neden olmuştur bir bilgisi olan varsa yazsın ya size zahmet?

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Acaba diyorum bu romdaki stock kamerayı kaldırıp miui 12 stock kamera yüklesek kamera problemi düzelebilir mi sadece fikir

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Acaba diyorum bu romdaki stock kamerayı kaldırıp miui 12 stock kamera yüklesek kamera problemi düzelebilir mi sadece fikir
Kamera uygulamasında sıkıntı olsa uygulamaların kendi kamerasında da sorun olmaması gerekiyor. Ama sorun orada da mevcut diyorsunuz. Büyük ihtimal lib dosyasının çin model ile uyuşmaması diye düşünüyorum.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Kamera uygulamasında sıkıntı olsa uygulamaların kendi kamerasında da sorun olmaması gerekiyor. Ama sorun orada da mevcut diyorsunuz. Büyük ihtimal lib dosyasının çin model ile uyuşmaması diye düşünüyorum.
Sadece fikirdi riske girilmez şuan bende endonezya rom yükledim birazdan root yapmaya çalışıcam

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Merhaba
Rom özelliklerinde yazılı olan * Ultra güç tasarrufu" nerede bulunuyor?

ozhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Öz
Cihazım
Mi6
Konular
2
Kamera olayini fastboot android 10 miui 12.0.1 endonezya kurarak çözdüm. Donanimlarin firmware i mevcut sürümden aşağı olan sürümleri yukleyince tanimiyor galiba.Ust guncelleme isi cozdu. Dikkat edin saglicakla

Üst Alt