Yok hocam 2.menü var ya renkli redmi note 8 pro yazısı orada işte.Ama sadece uzun açılıyormuş hallettim hocam.Bootloop ise yeniden kurun, hemde twrp ya dikkat edin ki, android 9 için olsun.
Yalnız hocam bu deodex için 60 fps record modu vardı ve orada izin verme vardı mt manager da.O izin vermeyi mt manager da nasıl yapıyoruz?Bootloop ise yeniden kurun, hemde twrp ya dikkat edin ki, android 9 için olsun.
Görünüm olarak performansı daha görmedim.Ne gibi farklılık?
Tamamdır hocam bunu da hallettimYalnız hocam bu deodex için 60 fps record modu vardı ve orada izin verme vardı mt manager da.O izin vermeyi mt manager da nasıl yapıyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görünüm olarak performansı daha görmedim.
Google uygulamaları ve boş uygulamalar mevcut değil zaten mıuı12ye ve normal stock romlara nazaran daha stabil rom ve baştaki gönderide ekstralar mevcutYok hocam biraz uzun bekledik ama açıldı.Yalnız hocam magisk gömülü gelmesi dışında bir farklılık göremedim ben?
Pil olarak çok artısı oluyor o yönü güzelGoogle uygulamaları ve boş uygulamalar mevcut değil zaten mıuı12ye ve normal stock romlara nazaran daha stabil rom ve baştaki gönderide ekstralar mevcut
Evet normal şartlarda bu saate şarjım bitiyor(mıuı12 Endonezya) ki gün içinde mobil veri ve wifi arası geçiş yapıyorum ama şuan şarjım 32 yaniPil olarak çok artısı oluyor o yönü güzel
Hocam bu arada bu cfw romlar için önce Endonezya stock miuiye geçmek gerekiyor ya.Oraya recovery den geçsek olur mu?Deodex android 9 var hocam bende.İstediğiniz Rootlu dosya yöneticisi ile yapa bilirsiniz. Ben x-plore kullanıyorum.
Dosya üzerinde basılı tutun, seçenekler çıkacak, oradan izin veriyoruz
Hocam bu arada magisk te modül kurarken farkettim Edl modda yeniden başlat menüsü var fakat benim bildiğim kadarıyla Edl Snapdragon menüsü idi burada ne açılıyor Edl olarak?Hocam bu arada bu cfw romlar için önce Endonezya stock miuiye geçmek gerekiyor ya.Oraya recovery den geçsek olur mu?Deodex android 9 var hocam bende.
1- Fastboot en kolay yöntem fazla kurcalamaya gerek yokHocam bu arada bu cfw romlar için önce Endonezya stock miuiye geçmek gerekiyor ya.Oraya recovery den geçsek olur mu?Deodex android 9 var hocam bende.
Hocam bu arada magisk te modül kurarken farkettim Edl modda yeniden başlat menüsü var fakat benim bildiğim kadarıyla Edl Snapdragon menüsü idi burada ne açılıyor Edl olarak?