Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

shoeprano27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
shoprano27
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
0
[QUOTE = "kera706, post: 1028825, member: 142686"]
Yes, install the stock rum you want for clean installation, then this rum.
But be careful when you download stock rum, download the one for fastboot. The extension of the Fastboot rum is .tgz.
[/ QUOTE]

actually, I have one more question, friend. you stated that I should start off with a formal ROM. formal as in stock, right? and with that stock ROM, since I'm on global variant rn8pro (mi), I should fastboot a stock Indo ROM, correct?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
[QUOTE = "kera706, post: 1028825, member: 142686"]
Yes, install the stock rum you want for clean installation, then this rum.
But be careful when you download stock rum, download the one for fastboot. The extension of the Fastboot rum is .tgz.
[/ QUOTE]

actually, I have one more question, friend. you stated that I should start off with a formal ROM. formal as in stock, right? and with that stock ROM, since I'm on global variant rn8pro (mi), I should fastboot a stock Indo ROM, correct?
Yok, illaki telefonun üstünde gelen romu kurmaya gerek yok , temiz kurulum yapmanız için istediğiniz resmi romu kura bilirsiniz. Bunu ona göre yapmak lazımdır ki, gelecekte sorunlar olmasın. Kurduğunuz bu deodex rom iyi çalışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an stock romda iseniz tekrar kurmaya gerek yok. O zaman gerekir ki, stock roma twrp üzerinden müdahile yapılmış, ne bilim magisk kurulmuş, modüler vs kurulmuş.

Son düzenleme:

shoeprano27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
shoprano27
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
0
[QUOTE = "kera706, post: 1028832, member: 142686"]
No, there is no need to install the rum that comes on the phone, you can install the official rum you want for clean installation. It is necessary to do this accordingly, so that there will be no problems in the future. Let this deodex rom you install work well.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Bu roma yayıncı hala destek veriyor mu ?

esqin44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eshqin
Cihazım
s2
Konular
7
Merhaba. Miui 12 global romdan twrp ile bu roma gecdim . Ama bazi sorunlar var. Kamera takiliyor. Kameraya baglanilamadi hatasi aliyorum.Menu gecislerde takilmalar oluyor. Boş ram miktari 1gb kadar dusuyor hic bir şey acik degilken. Ve başqa sorunlar oluyor. Yorumlarda romun stabil oldugu yazıliyor. Bende sorun ne

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Merhaba. Miui 12 global romdan twrp ile bu roma gecdim . Ama bazi sorunlar var. Kamera takiliyor. Kameraya baglanilamadi hatasi aliyorum.Menu gecislerde takilmalar oluyor. Boş ram miktari 1gb kadar dusuyor hic bir şey acik degilken. Ve başqa sorunlar oluyor. Yorumlarda romun stabil oldugu yazıliyor. Bende sorun ne
Son sayfada yazılanları okusanız anlarsınız.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
hocam televizyona wifi ile ekran yansıtamıyorum bu romda. başlıkta güncelleme yazılmış ama güncelleme linki&talimatı göremedim. sırf ekran yansıtamama yüzünden rom değiştiresim var, güncelleme ile çözülür mü bu olay? kurulu düzenden de vazgeçmek istemiyorum.

miyorel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yener
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
HOCAM oyunlarda bildirim gelmiyor yalnızca herhangi bir oyuna girdiğimde hepsinden aynı anda bildirim geliyor ayrıca eposta anlık gelmiyor toplu geliyor anlık ayarlamama rağmen neden olabilir ?

Üst Alt