Evetİkinci alan özelliği çalışiyor mu?
Sürümü tekrar bir de kurun, direk üzerine kurun. Hiç bir wipe etmeden.Kurulumdan sonra sürekli twrp ekranına atıyor
Hocam ikinci sefer tekrar denedim. Sanırım atladığım bir yer oldu. Şimdi sıkıntı yok. Google Play zımbırtısına bakıyorum şimdiSürümü tekrar bir de kurun, direk üzerine kurun. Hiç bir wipe etmeden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de md5 kontrol ettinizmi? Ola bilir sürüm arşivi hasarlı insin.
Fark etmez. Hiç bir sorun yok.Arkadaşlar romu format data yaptıktan sonra mı atacaz? Twrpde depolamayı görmede bir sıkıntı oluyor mu? Anladımda sd karttan yüklüyor romu 32-32 gözüküyor depolama. O kısımda sorun yaşamamak için direk soruyorum cihaz 6/128 global
Merhaba, Romu sıkıntısız kurdum fakat safetynet kontrolü geçemiyorum "ctsprofile: false". Arama kısmına google yazıp tüm uygulamaları gizleyip test yaptım olmadı.Fark etmez. Hiç bir sorun yok.
Evet öyle. Biri kırmızı o biri yeşil. Son bir hafta arzında oldu. Herkeste öyle. Google güvenliğini yükseltmiş. Şimdi magisk güncellemesini bekliyoruz. Buna rağmen hiç bir sıkıntı yoktur. Bank uygulamaları çalışıyor, NFC çalışıyor, Netflix çalışıyor.Merhaba, Romu sıkıntısız kurdum fakat safetynet kontrolü geçemiyorum "ctsprofile: false". Arama kısmına google yazıp tüm uygulamaları gizleyip test yaptım olmadı.