Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kimde root varsa, lütfen magiskde safety net bakar mısınız en üstteki kırmızı mı?
Sanırım Google yine güvenliğini artırmış. Magiskin güncellemesini beklemek lazım.

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Kimde root varsa, lütfen magiskde safety net bakar mısınız en üstteki kırmızı mı?
Sanırım Google yine güvenliğini artırmış. Magiskin güncellemesini beklemek lazım.
Hocam bende mi 6 da var onda da safety net birden gitti magisk hide props config ve busybox ile key atadım fakat yapmadan tam önce google play bütün verileri silmek lazim sonrasi oluyor . Dediğiniz gibi google guvenliği arttırdı :)
Yapmak isteyenler için konu redmi 8 pro da DENEMEDİM haberiniz olsun

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Dün denedim olmadı.

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Dün denedim olmadı.
Hocam ben mi 6 için tekrar denedim sizin için oluyor
Key sorudktan sonra reboot device yazisinda biraktim terminali, sonra hemen google play store verileri temizledim hizli olmak lazim google hemen kendini güncelliyor terminal hemen girip yes yazın . Bi 2 saat sonra redmi 8 pro içinde deneyeceğim olursa bilgilendime yaparım :)

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
İnterneti kapatın güncelleme yapmasın. Ancak cihaz sertifikalı olmaması halinde olmasına rağmen, play stordan uygulama indirmek oluyor ve Netflix çalışıyor. NFC çalışıyor. Google pay çalışıyor. Yani hiç bir engel çıkarmadı.

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Adamın cevabı nasıl tatmin etmedi. Diğer romda bir sorun yaşamadıysanız bu romda da yaşamazsınız diyor. Band 20 eksikliğini hissediyorsunuz kullanımda. Ben Vodafone kullanıyorum. Band 7 olmadığı için internet kalitesi çok kötü durumda şuan. Aynı yerde diğer telefonumda 80 mbit görürken (band 7). Çin model telefonda 20 mbit görüyorum (band 3 ). Eğer hala tatmin olmadıysanız sorunuzu daha spesifik bir şekilde sormayı deneyebilirsiniz. Çünkü abi Azerbaycan Türk'ü anlayamayabiliyor.
öncelikle sakin olun telefonu yeni aldım, sorumun içerisinde şimdi veya ilerde bana sorun çıkarırmı dememin sebebi telefonu yeni temin etmemdendir ki zaten cevaptan tatmin olmadığımı gayet nazik bir şekilde ifade ettiğime inanıyorum. Keşke normal bir üslupla sizde bu yazdığınızı yazsaydınız bir teşekkürde size etseydim, netse kalın sağlıcakla....

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
öncelikle sakin olun telefonu yeni aldım, sorumun içerisinde şimdi veya ilerde bana sorun çıkarırmı dememin sebebi telefonu yeni temin etmemdendir ki zaten cevaptan tatmin olmadığımı gayet nazik bir şekilde ifade ettiğime inanıyorum. Keşke normal bir üslupla sizde bu yazdığınızı yazsaydınız bir teşekkürde size etseydim, netse kalın sağlıcakla....

Üslubumu sert olarak algıladıysanız kusura bakmayın. Amacım sizi kırmak değildi.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Android 10 kullananlar şu ayarları değiştirmeyi deneyebilir mi?
Geliştirici seçeneklerinde bu ayarlar. Ben ne yaptı isem varsayılan harici seçemiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Düzenleme: Sorunu çözdüm. Bluetooth cihaz bağlı olması gerekiyormuş

Son düzenleme:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
hocam selamlar herşeyi yapıp kuruk elinize sağlık .memun kalmamız sonucunda bir tane daha arkadaşımızı custom romla tanıştırdık . fakat herşey düzgünce oldu ama google play depolama alanı hatası veriyor sebebi nedir nasıl çözeriz depolamai görmüyor şuan google play verilerini temizedik başka bir çözum yolu varmdıır acaba ?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
hocam selamlar herşeyi yapıp kuruk elinize sağlık .memun kalmamız sonucunda bir tane daha arkadaşımızı custom romla tanıştırdık . fakat herşey düzgünce oldu ama google play depolama alanı hatası veriyor sebebi nedir nasıl çözeriz depolamai görmüyor şuan google play verilerini temizedik başka bir çözum yolu varmdıır acaba ?
Play Stor çalışıyor mu? Peki Root kısmında olan işlemleri yaptınız mı?

Üst Alt