- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Not8pro
- Konular
- 5
Abi sdcard da duruyor 1.70gb?
Yukarıda söylediniz bozulmuşAbi sdcard da duruyor 1.70gb?
Burda söylediniz boş.Aynı sekil yaptım wipeden USB SD hariç yaptım sonra format yaptım installdan girdim şuan SD kartida sıfırlanmış![]()
1-ci sayfada Android 9 spoiler altına resimli anlatım koydum. Bakın görün yaparken aynısını mı yaptınız.Suan telefonun eski romunu indiriyorum oda olmazsa direk telefoncuya goturcem Allah razı olsun kera zahmet verdim sana da kusura bakma![]()
Şimdiye kadar kameradan şikayet olmadı. Hangi sürümü kurdunuz?Romu kurdum gayet iyi ama benim kamera hata veriyor bir kere açılıyor kapattıktan sonra açılmıyor önbelleği sildim tekrar açıldı. Kapattım tekrar açılmıyor.
Hata: Kamera sürekli donuyor.
Ben Google Kamera uygulaması indirdikten sonra Stok Kamerada sorun yaşadım. GCAM kullandıktan sonra stok kamera çalışmadı. Onun haricinde bir sorun yaşamadım hiç uzun süredir Deodex kullanıyorum.Romu kurdum gayet iyi ama benim kamera hata veriyor bir kere açılıyor kapattıktan sonra açılmıyor önbelleği sildim tekrar açıldı. Kapattım tekrar açılmıyor.
Hata: Kamera sürekli donuyor.
10 sürümü kurdum temiz kurulum dikkatlice yaptım.Şimdiye kadar kameradan şikayet olmadı. Hangi sürümü kurdunuz?
Ben android 10 sürümündeğim, kamera iyi çalışıyor. Bu vakite kadar hiç bir sorun olmadı.
Temiz kurulum mu yaptınız ?
Bu sürümden evvel twrp ile bir sürüm kurmuştunuzmu? Yani bir önceki sürüm twrp ile mi kurulmuştu?10 sürümü kurdum temiz kurulum dikkatlice yaptım.